FCK var interesseret: Nu snupper Jon Dahl ham

Isaac Kiese Thelin er ifølge belgisk avis tæt på et skifte til Malmö FF. I sommer var FC København meget interesseret i at hente svenskeren i Anderlecht

Jon Dahl Thomasson fortæller, hvorfor han takkede nej til EM på hjemmebane. Video: Jonas Olufson

Jon Dahl Tomasson er klar til at snuppe FCK-emnet Isaac Kiese Thelin.

Københavnerne forsøgte i sommerens transfervindue at leje ham i Anderlecht, men det lykkedes ikke at få en aftale i stand med belgierne, og man endte i stedet med Nicklas Bendtner.

Aftalen med Bendtner blev som bekendt ikke forlænget, men intet tyder på, at Kiese Thelin bliver hans afløser i det københavnske.

Malmö FF, der netop har ansat Jon Dahl Tomasson som ny træner, er ifølge den belgiske avis Het Laaste Nieuws tæt på at lave en aftale med Anderlecht omkring den 27-årige angriber.

Malmö FF skal finde en afløser for pensionerede Markus Rosenberg, og valget skulle være Isaac Kiese Thelin, som tilbage i 2014 spillede for de himmelblå.

Ifølge Het Laaste Nieuws bliver der filet på de sidste detaljer på aftalen, der sender angriberen til Skåne på et lejeophold med en købsoption.


Isaac Kiese Thelin har i efteråret kun fået enkelte indhop for den belgiske traditionsklub og har ingen fremtid i Bruxelles.

Anderlecht vil af med svenskeren og hente en ny angriber, der kan konkurrere med førstevalget Kemar Roofe.

Svenske Fotbollskanalen har spurgt Malmö FF’s sportschef, Daniel Andersson, til Kiese Thelin-historien, men han har ikke ønsket at udtale sig.

Den nye Malmö-træner sender en kæk stikpille hen over broen mod København. Foto: Skandinavien Jon Dahl stikker til FCK

Mario Balotelli er ikke helt tilfreds med Lazio-fansene. Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Balotelli tosset på fans: - Skam jer!

Brøndbys polske målsluger, Kamil Wilczek, er et af de bedste vinterindkøb i Superligaen det seneste årti. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaens bedste og værste vinterhandler

100 kommentarer
Vis kommentarer