Annonce:
Annonce:

FCK'er om matchfixing: Sørgeligt, hvis det passer

Fem tyskere har ved en domstol i den tyske by Stuttgart erkendt, at de har været indblandet i matchfixing af to kampe i den danske Superliga.

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

De to kampe, som de fem tyskere har erkendt at have matchfixet, er kampe, der begge indeholder den ny konkursramte klub FC Vestsjælland. De erkendte blandt andet, at de har betalt en FC Vestsjælland-spiller for at forsøge at påvirke udfaldet af de følgende kampe: FC Vestsjælland - Esbjerg (1-4) og FC København - FC Vestsjælland (2-0).

FC Vestsjælland-boss: Vi tager afstand fra matchfixing

Anklager Michael Wahl fortæller, at den danske spiller er blevet betalt til at gøre, at anklagerne har kunne vinde penge på de manipulerede kampe.

- Gennem telefonaflytninger har vi direkte været i stand til at bevise kontakt mellem de anklagede og spilleren fra den danske klub. Det har også kunne konstateres, at den danske spiller er blevet betalt til at agere sådan, at de anklagede har vundet penge på kampe som var manipuleret, fortæller Wahl til Ekstra Bladet.

Annonce:

FC København-profilen Ludwig Augustinsson, der spillede hele kampen og sågar scorede 2-0-målet såvel som assisterede 1-0-målet, fortæller, at han er meget chokeret over sagen.

DBU inddrager politiet: Det er meget alvorligt

- Jeg scorede og assisterede i den kamp. Jeg kan ikke sige, at jeg bemærkede noget mærkeligt. Det var absolut ikke noget, jeg tænkte på. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det var ligesom en almindelig kamp. Hvis dette er sandt, så er det meget trist. Dette hører ikke hjemme i fodbold, så det ville virkelig være trist, hvis det er sandt. Det var ikke sådan, at vi snakkede om, at der skete noget mærkeligt i kampen, fortæller Augustinsson til fotbollskanalen.se og uddyber:

Annonce:

- Jeg har aldrig selv hørt om denne form for aftalt spil i den danske lige, den svenske liga, eller i de nordiske ligaer generelt. Jeg forstår ikke, hvorfor man gør disse ting. Det skader sporten. Det er slemt, simpelthen. Det bør ikke være i fodbold. Man er nødt til at gøre noget ved problemerne, som jeg ved, der arbejdes med. For eksempel har vi haft et foredrag om det, lyder det slutteligt fra venstrebacken.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: