FCK'er tæt på skifte: 'Der er ved at ske noget'

25-årige Bashkim Kadrii er ved at indgå en lejeaftale med en ny klub  - og det er efter alt at dømme ikke en i Superligaen

FCK's Bashkim Kadrii har ikke fået meget spilletid for københavnerne de seneste sæsoner. Han bliver derfor nu lejet ud, men det bliver næppe til en anden dansk klub. Foto: Jens Dresling
FCK's Bashkim Kadrii har ikke fået meget spilletid for københavnerne de seneste sæsoner. Han bliver derfor nu lejet ud, men det bliver næppe til en anden dansk klub. Foto: Jens Dresling

Når FC København fredag sætter kursen mod Dubai, er Bashkim Kadrii ikke med i flyveren.

Den 25-årige angriber var godt nok med til tirsdagens FCK-træning i Parken, men det var efter alt at dømme en af de sidste gange i lang tid, at han trænede med holdkammeraterne.

Kadrii skal lejes ud, og det er lige oppe over med at få en aftale på plads med en ny midlertidig arbejdsgiver.

- Det er ved at ske noget. Det er ved at flaske sig, siger Bashkim Kadrii til Ekstra Bladet.

- Så du regner med at have en ny klub inden ugens udgang?

- Det håber jeg.

- Danmark eller udlandet?

- Det vil jeg ikke sige så meget om. Det finder I ud af, siger Bashkim Kadrii, der blot har spillet 60 minutters fodbold på FCK's førstehold i denne sæson.

Han vendte i efteråret 2015 tilbage efter sin anden korsbåndsskade, men har haft mere end vanskeligt ved at spille sig ind i Ståle Solbakkens startopstilling, og der var adskillige gange i efteråret, hvor der ikke en gang var plads til ham på bænken.

Det var planen, at hurtige og pågående Kadrii allerede sidste efterår skulle lejes ud, men han ønskede dengang selv at blive i FC København og kæmpe sin chance.

Nu er han dog endnu længere fra spilletid, end tilfældet var for et halvt år siden, og derfor har det længe stået klart, at han skulle lejes ud for at få kampe i benene.

- Det trænger han til. Han har nogle valgmuligheder, så nu er det op til ham selv, siger FCK-manager Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Kadrii scorede faktisk første FCK-mål i 2017, da han lørdag bragte københavnerne foran 1-0 i 3-0-sejren over svenske Halmstad.

Næste gang han scorer, vil trøjen efter alt at dømme være en anden.

Som Ekstra Bladet kunne fortælle for en uge siden, har flere Superliga-klubber vist interesse for at leje Kadrii.

Esbjerg, AGF, Lyngby og Silkeborg har været blandt bejlerne, mens der også er blevet meldt om interesse fra både norske og svenske klubber.

Det er dog mere end tvivlsomt, at Kadrii lejes ud til en skandinavisk klub.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der lagt op til en helt anden løsning for Bashkim Kadrii, der har kontrakt med FCK frem til sommeren 2018.

Se Bashkim Kadrii udnytte en stor svensk målmandsfejl og score sit - foreløbig - sidste mål for FC København:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: Superliga-klubber slås om FCK-spiller

Se også: Bremen-boss roser Delaney for debut

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere