FCK'er tyrede bold i hovedet på fan: Jeg har gjort det før

En stakkels FCK-tilhænger blev ramt direkte i hovedet af Bashkim Kadriis mislykkede skud i kampen mod Brøndby. Men det er ikke første gang, den hurtige kantspiller har forårsaget skade på en fan

Det er ikke altid helt ufarligt at overvære sit yndlingshold på stadion.

Det måtte en kvinde sande søndag, da hun var på plads på lægterne i Parken til derbyet mellem FC København og Brøndby IF.

I anden halvleg sendte indskiftede Bashkim Kadrii et hårdt skud af sted mod Frederik Rønnows mål, men den tidligere OB'er fik ikke ordentligt ram på bolden, og i stedet røg kuglen langt over Brøndby-keeperens kasse.

Men Kadrii fik dog ramt på noget.

En FCK-fan, der ikke var opmærksom på spillet på banen i øjeblikket, fik nemlig bolden direkte i hovedet til stor overraskelse for pigen selv og de omkringstående tilhængere på 'Sektion 12'.

TV: Gense episoden i videoen øverst i artiklen

Bashkim Kadrii var ikke klar over, hvad der var sket, før de 90 minutter var færdigspillet. Det forklarede han til Ekstra Bladet mandag, hvor han også afslørede, at det ikke er første gang, at han har pløkket en tilhænger ned på tribunen.

- Jeg ser det først på min mobil, da jeg kommer ind i omlædningsrummet. Jeg var slet ikke opmærksom på det i selve kampen, og jeg blev overrasket, da jeg så det på video.

- Men det er faktisk ikke første gang, jeg gør det her. Det skete i OB for to-tre år siden, hvor jeg også ramte en fan direkte i hovedet. Jeg må blive bedre til at ramme målet, sagde Kadrii med et smil på læben.

Den uheldige FCK-fan kunne dog glæde sig over at et fint plaster på såret.

- Jeg skyndte mig at undskylde med det samme efter kampen, da vi kom i kontakt med hende. Her til morgen fik jeg sendt en gave til hende - en FCK-trøje med mit navn bagpå. Jeg håber, hun har det godt, og at det ikke er så slemt, som det så ud. Det er sgu lidt synd for hende, sagde Kadrii.

TV: Gense de to mål fra opgøret i videoen her:

30 kommentarer
Vis kommentarer