FCK'er ude i kulden: Nu kan han være på vej til topklub

Uros Matic kan være på vej tilbage til Sturm Graz, hvor FC København hentede ham i januar 2017

Afløseren for Thomas Delaney i FC København blev Uros Matic, der fik en god start i den danske hovedstad, men med tiden er røget ud i kulden. Serberen har ikke spillet et eneste minut i foråret, og han ligner en spiller, der forlader FC København til sommer.

FC København hentede Uros Matic i den østrigske topklub Sturm Graz, og det kan muligvis også være klubben, FCK skal til forhandlingsbordet med igen. Denne gang med omvendte roller i forhold til, hvem der er køber og sælger.

Avisen Kronen Zeitung sætter Uros Matic i forbindelse med Sturm Graz, og en 'velinformeret kilde' siger til avisen, at han med sikkerhed ved, at den østrigske klub arbejder på transferen, og at Matic skal være interesseret i at vende tilbage.

AP_17292733620194.jpg
Disse oplysninger ønsker Sturm Graz, der pt. er nummer to i den østrigske liga, ikke at bekræfte.

- Jeg har ikke snakket med Uros, men jeg har snakket i telefon med hans agent. Det handlede dog ikke om en transfer. Jeg ville blot høre, hvordan Uros har det, siger Günter Kreissl, der er sportschef i Sturm Graz, til avisen.

Uros Matic har kontrakt med FC København frem til sommeren 2021. Han har ikke været i kamp for de danske mestre siden opgøret mod FC Sheriff den 7. december sidste år.

Serberen, der er bror til Manchester United-stjernen Nemanja Matic, tørnede ud for Sturm Graz en enkelt sæson og står noteret for 22 kampe for klubben.

TV: Se Matics 3-årige søn styre FCK-fans med hård hånd:

Vraget William Kvist frygter ikke VM-konsekvenser

FCK-stjerne foran comeback

Uvis fremtid for Besar Halimi: Drømmer om Bundesligaen