FCK's fartdjævel lægger sig fladt ned

Robert Mudražija undskylder nu for sin ulovlige kørsel på vej til torsdagens opgør mod Malmö FF

Robert Mudražija kom i vælten oven på sin Instagram-story i torsdags. Foto: Anthon Unger
Robert Mudražija kom i vælten oven på sin Instagram-story i torsdags. Foto: Anthon Unger

FC Københavns dyre kroat Robert Mudražija havnede torsdag i store problemer, da han selv dokumenterede ulovligheder på en story fra sin Instagram-konto.

Det gjorde han, da han med sin mobil filmede, hvordan speedometeret talte 135-140 kilometer i timen, da han sad bag rettet på vej til Europa League-opgøret mod Malmö FF.

Det undskylder han nu for i en ny story på Instagram.

- Jeg begik en stor fejl på vej til kampen i Malmö, hvor jeg ville vise min støtte til klubben, skriver den 22-årige kroat på sin story.

- Jeg tænkte ikke mine handlinger igennem, og jeg vil gerne undskylde over for min klub, vores fans og alle de mennesker, jeg har bragt i fare. Det skal ikke ske igen, tilføjer han i sin story.

Ekstra Bladet talte fredag med Københavns Politi samt Rådet For Sikker Trafik om den hasarderede kørsel over Øresundsbroen.

- Det er ulovligt at filme, mens man kører, og det er der en grund til, sagde Søren Ørsted Pedersen, der er pressechef for Sikker Trafik, blandt andet i den sammenhæng.

Ekstra Bladet talte desuden med FC København, der har valgt at håndtere sagen internt.

Læs mere i historien nedenfor.

Robert Mudražija i aktion for FCK - her i en reservekamp mod Horsens. Foto: Anthon Unger FC København FCK-millionkøb bryder loven: - Det dræber

Robert Mudražija blev hentet dyrt ind i kroatiske NK Osijek. Foto: Anthon Unger
Robert Mudražija blev hentet dyrt ind i kroatiske NK Osijek. Foto: Anthon Unger

Københavnerne hentede det kroatiske talent i januar for en pris på omkring 18,5 millioner kroner.

Indtil videre har Robert Mudražija haft en svær tid i FCK, hvor det indtil videre er blevet til under en times spilletid for førsteholdet.

For reserverne er det blevet til tre kampe, inden kroaten måtte igennem en knæoperation i maj. Den sidder han stadig ude med.

Han ventes at være klar igen omkring slutningen af måneden.

Det er ikke blevet til mange minutter til Robert Mudrazija i dette forår. FCK'eren er netop blevet opereret og er ude de kommende måneder. Foto: Anthon Unger FC København Dårligt nyt til opereret FCK'er: Værre end forventet

Robert Mudrazija klar for FCK. Foto: FCK.dk FC København Bekræfter millionindkøb: FCK henter stortalent

Robert Mudrazija skal tirsdag igennem et lægetjek. Den 21-årige kroat koster ifølge Ekstra Bladets oplysninger FCK ca. 18,5 mio. kr. Foto: Marko Mrkonjic/Ritzau Scanpix FC København Ståles nye guldfugl: Her er prisen

20 kommentarer
Vis kommentarer