FCK's nye angriber: Serbiens Morata

Løverne havde hård konkurrence i kampen om Andrija Pavlovics underskrift

Andrija Pavlovic har haft en suveræn sæson i Cukaricki (Foto: All Over Press)
Andrija Pavlovic har haft en suveræn sæson i Cukaricki (Foto: All Over Press)

- Han er lidt som Alvaro Morata.

Sammenligningen kommer prompte fra den serbiske journalist Milan Zdravkovic fra Mozzart Sport, når han skal beskrive, hvordan FC Københavns nye angriber Andrija Pavlovic egentligt er.

- Han har den der evne til at dukke op , hvor chancerne opstår, uddyber den serbiske journalist som er yderst begejstret for den nyslåede serbiske landsholdsangriber, der kommer fra en kanonsæson i Cukaricki.

FCK's nye angriber, Andrija Pavlovic. (Foto: FCK) FC København FCK lander serbisk bomber

- Han eksploderede i løbet af foråret, hvor han scorede flere kampe i træk og endte på 11 forårsmål. Især hans to mål i topkampen ude mod Røde Stjerne fik folk til at spærre øjnene op. Det var trods alt mod holdet med kurs mod mesterskabet, fortæller Milan Zdravkovic.

- Han er først og fremmest en trussel i luften. Men med tanke på hans højde, så er han faktisk også ret hurtig, vurderer han og nævner så spillerens alder.

- Som landsholdsspiller på bare 22 år, så har han et enormt potentiale. Det er utvivlsomt det, som FC København har set, mener han.

Andrija Pavlovic blev hentet på fem-årig aftale i Cukaricki for 10-12 mio. kr.

I opløbet om hans signatur måtte FCK kæmpe mod interesse fra Braga, Udinese, Rapid Wien og Røde Stjerne samt en unavngiven klub i Bundesligaen.

TV: Hør, hvad angriberen selv mener, er hans største kvaliteter i videoen øverst i artiklen

Interesserede klubber skal hoste op med flere millioner, før FCK er villige til at slippe deres stjerne. (Foto: Polfoto) FC København Solbakken slipper ikke Jørgensen for småpenge

Jannik Vestergaard (siddende) vil gerne have skiftet til Gladbach hurtigt på plads, så han kan være med i forberedelserne til den kommende sæson i den nye klub. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Hektisk transfer-sommer: Disse danskere kan stå foran klubskifte

1 kommentar
Vis kommentarer