Fik tænder slået ud: Nu går stjernen glip af FCK-møder

Diego Godín er efter sit voldsomme uheld ude i mindst tre uger og går glip af begge Europa League-opgør mod FCK. Også hans forsvarsmakker Stefan Savic ser ud til at misse de europæiske opgør mod københavnerne

Atlético Madrid må undvære sit normale midterforsvar i Europa League-kampene mod FC København.

Både kaptajn Diego Godín og hans makker Stefan Savic måtte udgå, da den spanske hovedstadsklub søndag aften hjemme på Wanda Metropolitano slog Valencia 1-0, og de første meldinger går på, at Diego Simeone må undvære de to stærke midterforsvarere i tre uger.

Dermed misser de både opgøret i København 15. februar og returkampen i Madrid ugen efter.

Værst gik det ud over uruguayanske Godín, der stødte sammen med Valencia-målmand Neto i begyndelsen af 2. halvleg.

Det gik hårdt ud over mundtøjet. Stjerneforsvareren fik tre tænder slået ud, og på hospitalet blev det konstateret, at Godín også havde pådraget sig brud på det øvre kæbeben.

Se Godín komme galt af sted i klippet over artiklen.

Han bliver en af de kommende dage opereret og risikerer at skulle igennem mere end en operation. Er det tilfældet, bliver pausen længere end de tre uger.

Det var en blodig Diego Godín, der forlod opgøret mod Valencia. Nu går den uruguyanske stjerneforsvarer glip af kampene mod FCK. Foto: Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix
Det var en blodig Diego Godín, der forlod opgøret mod Valencia. Nu går den uruguyanske stjerneforsvarer glip af kampene mod FCK. Foto: Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix

Før Godíns grimme uheld havde Savic forladt banen med en skade. Den montenegrinske stopper har pådraget sig en skade i venstre lår og forventes ude de kommende tre uger.

Godín og Savic går dermed begge efter alt at dømme glip af ligakampene mod Málaga, Athletic og Sevilla samt de to Europa League 1/16-finaler mod FC København.

Atlético Madrid håber at have dem tilbage i starten af marts til topopgøret mod FC Barcelona, og imens må José Giménez og Lucas Hernández vikariere i det centrale forsvar.

Selv om tabet af især Godín er markant, råder Atlético Madrid stadig over en uhyggelig stærk defensiv. I denne sæson har Simeones mandskab blot lukket ni mål ind i 22 ligakampe og holdt målet rent 14 gange.

Træner Diego Simeone var efter sejren over Valencia alt andet end tilfreds med kampens dommer. Neto slap ustraffet fra at banke Godín ned, og den iltre argentinske træner sagde, at en af hans spillere skulle slås ihjel, før Atlético fik et straffespark...

Man forstår hans frustration, når man ser situationen med Godín og statistikken for denne sæson. De bolsjestribede har fortsat ikke fået tilkendt et straffespark i La Liga og har ikke på noget tidspunkt spillet elleve mod ti.

Det er første gang i 41 år, at et hold i La Liga 22 runder inde i sæsonen hverken er blevet tilkendt et straffespark eller har spillet i overtal på et tidspunkt.

Atlético Madrid indtager andenpladsen i Spanien - ni point efter suveræne Barcelona. 

FC Midtjylland Her er de hemmelige aftaler i FCMs monstersalg

15 kommentarer
Vis kommentarer