Annonce:
Annonce:

Fire års flirteri: FCK tvivler på ønskespiller

Ragnar Sigurdsson vender næppe hjem til FC København i dette transfervindue.

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Gammel kærlighed ruster som bekendt aldrig, og FC København og Ragnar Sigurdsson er fortsat vilde med hinanden, selv om det efterhånden er fire år siden, at de to parter kappede båndene.

Flirten er fortsat i alle fire år, og Ragnar Sigurdsson har selv udtalt, at han drømmer om at vende tilbage til FC København én dag, mens Ståle Solbakken i 2016 talte åbent om en løs aftale med den islandske midtstopper - dengang kom en masse russiske millioner i vejen for en genforening.

Nu blomstrer snakken om Ragnar Sigurdsson og FC København igen, og denne gang er der også russiske millioner involveret - eller rettere mangel på samme. Islændingen er på kontrakt i Rubin Kazan, men har åbent fortalt, at han ikke har fået løn i et par måneder. Derfor vil han finde en ny klub i januar.

Annonce:

I den forbindelse er der mange, der tænker FC København. Det gør Ståle Solbakken imidlertid ikke.

- Vi kommer til at have et ekstra øje på Erik Johansson her i starten, og hvis han fortsætter sin fremgang, er det næppe på den position, vi trænger til at forstærke os. Vi har fire, der kan spille positionen. Lüftner og Vavro har fået rigtig meget spilletid, og det vil være dumt at sætte det tilbage til start. Så hvis Erik ikke får tilbagefald, så tvivler jeg på det, siger Ståle Solbakken direkte adspurgt om Ragnar Sigurdsson.

Ragnar Sigurdsson i aktion for FCK i 2013 mod Real Madrid - så blev han solgt og lige siden har Ståle Solbakken arbejdet på at få ham tilbage, men det bliver næppe denne vinter, at det sker. Foto: Jan Sommer
Ragnar Sigurdsson i aktion for FCK i 2013 mod Real Madrid - så blev han solgt og lige siden har Ståle Solbakken arbejdet på at få ham tilbage, men det bliver næppe denne vinter, at det sker. Foto: Jan Sommer
 

Ragnar Sigurdsson er ejet af Fulham FC frem til sommer, men han kommer næppe til at optræde for den engelske klub i foråret. Islændingen er på udkig efter et sted, hvor han er garanteret spilletid, fordi der venter en VM-slutrunde til sommer.

31-årige Ragnar Sigurdsson har spillet 101 kampe for FC København.

Veteran har spillet for både FCK og Brøndby: Dem føler jeg mest for

Der er interesse for Kasper Kusk, men FCK er ikke klar til at slippe ham. Foto: Jens Dresling
Der er interesse for Kasper Kusk, men FCK er ikke klar til at slippe ham. Foto: Jens Dresling

Annonce:

Får kæmpe karantæne: Spillede på modstanderne til at score

Længere fremme på banen råder FC København allerede over Superligaens måske bedste reserve i Kasper Kusk.

Det er næppe helt forkert at påstå, at kantspilleren ville være fast mand i de 13 øvrige Superliga-klubber, men i FC København har den tidligere AaB'er slidt med at få fast spilletid. Og sådan har det været i lang tid.

I denne sæson er Kasper Kusk startet inde i sølle fem ud af 19 Superliga-kampe for de forsvarende mestre.

- Det har været lidt blandet. Der var et tidspunkt, hvor jeg kom ind og spillede meget, og jeg synes, det gik rigtig godt, men så røg jeg lidt ud igen, og da jeg kom ind igen, greb jeg ikke de chancer, jeg fik. På den måde har det været blandet, men det er ikke noget nyt, og jeg tager det stille og roligt og fokuserer på at få en god opstart, siger Kasper Kusk til tipsbladet.dk og tilføjer:

Annonce:

- Det er svært at finde en rytme, når man får et kvarter her og der. Så spiller man måske den næste kamp fra start for at være helt ude i de to næste. Det er ind og ud, men jeg er bare nødt til at kigge på det, jeg kan gøre noget ved, og være glad for, at jeg trods alt spiller i FCK, som er en stor klub.

Kasper Kusk har denne vinter været sat i forbindelse med OB, hvor hans tidligere træner Kent Nielsen huserer, ligesom det ikke er nogen hemmelighed, at døren altid er åben for Kusk i AaB.

FCK-profilen kan ikke sige så meget om de to klubber konkret, men han har noteret sig skriverierne i pressen.

- Det er altid dejligt, der er interesse forskellige steder fra. Det er et tegn på, man har gjort det godt, men jeg koncentrerer mig om FCK, og så må vi se, hvad der sker, siger nordjyden, der da godt vedkende sig, at det er behagelig læsning, at hans tidligere klub og tidligere træner angiveligt stadig har et godt øje til ham.

Regner du med at være i FCK 1. februar?

Annonce:

- Det er svært at sige. Jeg har stået i den her situation mange gange, og hver gang, jeg har sagt et eller andet, er det alligevel endt med, at jeg er blevet her. Derfor er det også lidt ligemeget, hvad jeg står og siger nu.Så længe jeg er en del af Ståles planer, er jeg her og holder fokus på det. Jeg kan ikke gøre så meget andet, og i en storklub som FCK er det nogle gange ind og ud. Det må man acceptere og så gribe de chancer, man får, siger Kasper Kusk.

FCK vil ikke af med Kasper Kusk
FC København er bekendte med, at der er interesse for Kasper Kusk, og det er der ikke noget nyt i. I sommer bekræftede Kusks agent, John Sivebæk, eksempelvis, at Malmö FF viste interesse.

- Vi har ikke snakket med andre klubber om Kasper, men vi ved jo, at der er interesse for ham. Vi er ikke i dialog med nogen, men der er interesse, siger Ståle Solbakken.

Du er ikke interesseret i at slippe ham?

- Ikke som det ser ud lige nu.

Kasper Kusk har kontrakt med FC København frem til sommeren 2020.

Ståle ville hente fanfavorit: Men russere kom med sindssygt tilbud

Husker du dem? Her er FCK's største salg

Forklarer chokskiftet: 'En overscoring på det lokale diskotek'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: