Før Brøndby-pokalbrag: FCK skifter flere ud

FCK ventes at skiftes fire-fem mand til semifinalen - har kun tabt én af de seneste 16 pokalkampe

Ståle Solbakken ventes at foretage flere udskiftninger til pokalkampen mod Brøndby. (Foto: Jens Dresling)
Ståle Solbakken ventes at foretage flere udskiftninger til pokalkampen mod Brøndby. (Foto: Jens Dresling)

Selv om der bliver flere udskiftninger på FCK-mandskabet onsdag mod Brøndby til returkampen i pokalsemifinalen, skal ingen komme og fortælle Ståle Solbakken, at FCK nedprioriterer den turnering.  

- Se lige på statistikken. Vi har tabt én pokalkamp på tre år, siger nordmanden om FC København flotte resultater de seneste år i pokalturneringen.

Holdet har været i finalen de seneste to år og har faktisk kun tabt én af de seneste 16 pokalkampe: Finalen i 2014 til AaB.

FC København kan altså med en samlet sejr over Brøndby spille sig i den tredje pokalfinale i træk.

- Vi har været dygtige til at skifte rundt på truppen til pokalkampene, mener Ståle Solbakken om de spillere, han har sendt i kamp i pokalturneringen.

Onsdag ventes Andreas Cornelius at få chancen fra start. Superligaens dyreste spiller er reserve for Federico Santandér og Nicolai Jørgensen, men onsdag skal Santandér hviles på Brøndby Stadion.

Det ventes også, at flere andre får et tiltrængt hvil. Kasper Kusk er skadet, Yussuf Toutouh gik søndag ud med et stramt baglår, Federico Santandér fik en lille skade i låret mod slutningen i søndags, mens Robin Olsen også ventes at få et hvil til fordel for Thomas Kaminski, der har fået chancen i alle sæsonens pokalkampe.

- Vi har to-tre planer, vi arbejder med forud for returkampen mod Brøndby, siger Ståle Solbakken.

24 kommentarer
Vis kommentarer