Fra United til FCK - nu taler chefen om rygterne

Den tidligere Manchester United-spiller Guillermo Varela meldes på vej til FC København. Det overrasker vicepræsidenten i den uruguyanske klub Penarol

Han har spillet for Manchester United. Nu rygtes Guillermo Varela  fra Penarol til FCK. Foto: AP.
Han har spillet for Manchester United. Nu rygtes Guillermo Varela fra Penarol til FCK. Foto: AP.

Guillermo Varela har en fortid i Manchester United og på andetholdet i Real Madrid, men nu kan han muligvis snart opleves i en FCK-trøje. Massive rygter sender den uruguayanske VM-back til den danske hovedstadsklub i en januar-transfer, og dermed står Varela til at vende tilbage til Europa efter et ophold i Penarol i hjemlandet.

Varela har ikke spillet en eneste kamp i denne sæson - blandt andet på grund af en ankelskade - og derfor er det ikke meget gavn, Penarol har haft af den tidligere Manchester United-spiller, og nu kan klubben altså konstatere, at backen meldes på vej til FC København.

Rodolfo Catino, der er vicepræsident i den uruguayanske klub, kan ikke kaste ret meget klarhed over situationen.

- Jeg har læst det på Twitter, og hvad vi ved stammer fra pressen. Tingene er blevet håndteret dårligt. De vigtigste parter i fodbold er spillerne og klubberne, og det er klubberne, der har rettighederne til spillerne. Vi bør være de første til at finde ud af det, siger Catino ifølge futbol.com.uy om de rygter, der sender Guillermo Varela til FC København.

Han mener, at Penarol har behandlet Guillermo Varela godt i hans tid i klubben.

- Vi har kontrakt med ham, og vi har betalt ham i seks måneder uden, at han har spillet. Vi har aldrig smækket døren i for en spiller, når en mulighed er dukket op, og han gerne vil væk. Indtil nu har det ikke været tilfældet, så lige nu er alt, jeg kan sige, at Varela ikke skal nogen steder, lyder det fra vicepræsidenten.

25-årige Guillermo Varela står noteret for 11 kampe for Manchester United, og han spillede to kampe for Uruguay under sommerens VM-slutrunde i Rusland.

Se også: Fortid i United og Real: VM-spiller og problembarn spøger i FCK

Se også: FCK-boss revser FC Midtjylland-fiasko: - Pisser os voldsomt af

Se også: Ny europæisk liga presser dansk fodbold: 15 er det magiske nummer

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere