Frygter insiderviden: Lukker for spil på FCK-træner

Danske Spil tilbyder ikke længere spil på ny FC København-træner. Årsagen er, at mange har spillet på én kandidat, og ifølge bookmakeren kan det være et udtryk for insiderviden

På et pressemøde umiddelbart efter FCK fyrede Ståle Solbakken, fortalte klubbens bestyrelsesformand, at man ikke havde kigget efter en afløser, inden man trykkede på knappen. Video: Kenneth Meyer
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

FC København leder efter en ny træner, og måske er en sådan tættere på, end man lige går og tror.

I hvert fald har bookmakeren Danske Spil lukket for spil på ny FC København-træner, bekræfter presserådgiver hos Danske Spil Camilla Riis Cornelius til TV3 Sport.

Og det er ifølge TV3 Sport Jacob Neestrup fra Viborg FF, som der er blevet spillet heftigt på.

- Der har været stor interesse på et enkelt udfald. Når det sker, er vi altid ekstra påpasselige i forhold til, at der kan være folk, der har insiderviden om den slags, siger Danske Spils Camilla Riis Cornelius til tv3sport.dk.

Danske Spil bekræfter ikke over for mediet, at der er tale om Neestrup, men han åbnede i odds 9, blev siden sænket til odds 6, og nu er spillet altså helt væk.

Jacob Neestrup er tidligere spiller i FC København, og så har han også en fortid som assistent for Ståle Solbakken i FC København, så han kender klubben indgående.

Træneren er i gang med sin anden sæson som cheftræner i Viborg FF, og han og holdet fører lige nu 1. division.

FC København er både i færd med at finde en ny cheftræner og en ny sportschef. William Kvist skal finde begge dele, og han starter altså med at finde en cheftræner, inden man også finder en sportschef.

Hjalte Nørregaard fortæller om de første dage som cheftræner for førsteholdet, om sine forventninger og om sine bedste FCK-minder. Video/Redigering: Tariq Mikkel Khan/Maya Westander

Tøffe stikker til FCM-profiler: Det er en giftpil

Hiljemark dumpet af FCM - AaB-chef ikke nervøs

Hvad i alverden laver Don Ø på Brøndby Stadion?

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind