Glad Cornelius: Et rigtigt angribermål

Ståle Solbakkens tillid betyder alt for bomberen, der scorede for første gang i foråret

Andreas Cornelius takkede manager Ståle Solbakken for at have troet på ham. (Foto: Claus Bonnerup)
Andreas Cornelius takkede manager Ståle Solbakken for at have troet på ham. (Foto: Claus Bonnerup)

ESBJERG (Ekstra Bladet): Andreas Cornelius fik scoret for første gang i foråret. Det var den store angriber selvfølgelig glad for og samtidig afviste han, at presset som følge af det store prisskilt, der er hæftet på ryggen af ham har udløst et pres, som hæmmet ham.

- Tværtimod føler jeg, at det har været med til at udvikle mig, fastslog han efter matchvinderrollen mod Esbjerg, og han kunne ved samme lejlighed sende en venlig tak til træner Ståle Solbakken.

- Hans opbakning betyder utrolig meget for mig. Det betyder blandt andet, at jeg ikke behøver gå i panik, når jeg ikke scorer i tre kampe.

Se også: Cornelius frygter ikke forventningerne

- Og det faktum, at han værdsætter andre af mine kvaliteter end at lave mål gør, at jeg kan fokusere på at forbedre ting, som jeg kan gøre noget ved. Det kan man nemlig ikke altid gøre med de scoringer, der udebliver, fastslog Andreas Cornelius.

- Men som angriber vil jeg selvfølgelig gerne lave mål. Og jeg er meget glad for det, som jeg scorede i dag. For jeg føler, at det var et rigtigt angribermål. Jeg fik efter et godt løb timet mit opspring og mit hovedstød rigtig godt. Og det var naturligvis dejligt at se bolden gå ind.

Se også: TV: Vild FCK-video går verden rundt efter københavner-derby

- Hvad det betyder i forhold til vores mesterskabs-muligheder? Det er svært at sige. FCM skal jo sætte noget til i den resterende del af sæsonen. Vi kan jo kun håbe og så fokusere på os selv, sagde FCK-bomberen.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere