Annonce:
Annonce:

Hammeren faldt: FCK-stjerne får to dages karantæne

Fodboldens Disciplinærinstans straffer Federico Santander for bataljen med Emiliano Marcondes. Han er derfor ikke med for FCK i derbyet mod Brøndby 2. påskedag

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Federico Santander slap for udvisning søndag mod FC Nordsjælland, men har fået et rødt kort af Fodboldens Disciplinærinstans med nogle dages forsinkelse.

Onsdag aften meddelte Fodboldens Disciplinærinstans, at den har idømt Federico Santander to spilledages karantæne efter den meget omtalte episode med FC Nordsjællands Emiliano Marcondes i søndagens Superliga-kamp.

Her gav en synligt irriteret Santander sin modstander et knæ i baglåret, og den forseelse koster ham altså to kampe i skammekrogen, og Ståle Solbakken må undvære den sydamerikanske angriber både mod Brøndby 2. påskedag og FC Midtjylland 23. april.

Du kan læse hele kendelsen, der ikke kan appelleres, her.

FCK har taget dommen til efterretning, men mener ikke, at proceduren omkring sagen har levet op til de standarder, man kan forvente på dette niveau.

Annonce:

'Det er uhensigtsmæssigt, at formanden for Disciplinærinstansen udtaler sig i medierne, før en sag er vurderet, ligesom vi finder det besynderligt, at medierne bliver orienteret om, at der er rejst en sag, før FC København og spilleren bliver det', skriver klubben på sin hjemmeside.

Også Ståle Solbakken  ærgrer sig over, at han ikke kan stille med Santander i de kommende kampe.

- Men vi kan ikke bruge den ærgrelse til noget. Vi skal videre og vi har stærke alternativer i truppen og skal nok stille med et konkurrencedygtigt hold i de kommende kampe, siger FCK-manageren.

I Santanders fravær får Andrija Pavlovic efter alt at dømme chancen fra start. Og serberen scorede faktisk, da FCK tidligere på sæsonen spillede 1-1 på Brøndby Stadion.

FCK på jagt? Brandvarm angriber sættes i forbindelse med mesterklub

Åbner sag mod FCK-stjerne: Her falder der dom

Ståle raser: Stjernen offer for kampagne

'Han overspiller helt vildt - men jeg forstår ikke DBU'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: