Han træder på mig: - Hvorfor skal Ståle hovere sådan?

Randers-træner beskylder Ståle for at træde på ham ved at hovere

Det er ikke første gang, at Ståle Solbakken har haft et eller andet mod Thomas Thomasberg (Foto: Henning Bagger, Ritzau/Scanpix)
Det er ikke første gang, at Ståle Solbakken har haft et eller andet mod Thomas Thomasberg (Foto: Henning Bagger, Ritzau/Scanpix)

FC København Selvmål i sidste minut: Seks på stribe

Er der to,  er ikke kan udstå synet af hinanden, er det de to tidligere holdkammerater i AaB, Thomas Thomasberg og Ståle Solbakken.

Der blev skrevet et nyt kapitel i deres ’krig’, da FCK med et sent mål hentede den sjette sejr på stribe i Randers.

Mens resten af FCK-lejren jublede sammen over 1-0 sejren, valgte Ståle Solbakken at juble foran en knust og skuffet Thomas Thomasberg.

Derefter var der heller ikke noget med fra nordmandens side med at sige tak for kampen.

Artiklen fortsætter under billederne

Ståle Solbakken var længe om at sige tak for kampen til en gammel holdkammerat på AaB's guldhold anno 1999, Thomas Thomasberg  (Foto: Henning Bagger, Ritzau/Scanpix)
Ståle Solbakken var længe om at sige tak for kampen til en gammel holdkammerat på AaB's guldhold anno 1999, Thomas Thomasberg (Foto: Henning Bagger, Ritzau/Scanpix)

Her råber Solbakken igen. Foto:HENNING BAGGER/Ritzau Scanpix
Her råber Solbakken igen. Foto:HENNING BAGGER/Ritzau Scanpix

Mens de andre FCK'ere jublede over sejren, så valgte Ståle Solbakken at juble foran Randers-træner Thomas Thomasberg (Foto: Henning Bagger, Ritzau/Scanpix)
Mens de andre FCK'ere jublede over sejren, så valgte Ståle Solbakken at juble foran Randers-træner Thomas Thomasberg (Foto: Henning Bagger, Ritzau/Scanpix)
 

Med succes fra Sverige i bagagen har Olof Mellberg overtaget roret som manager i Fremad Amager. Foto: Jonas Olufson Sport Har været i Juventus: Nu er stjernen landet på Amager

Det iskolde sekund, hvor bolden får et dybt Wind-stød i Beograd. Foto: Pedja Milosavljevic/Ritzau Scanpix Sport Wind-stille i orkanens øje: Ydmyg skarpskytte

Jamil Fearrington har slået sig ned i Brønshøj, hvor han både bor, arbejder og spiller deltidsfodbold i den lokale klub. Foto: Mogens Flindt Sport Fra FCK-talent i Tottenhams søgelys til 2. division i Brønshøj

Det var først, da Ståle Solbakken efterfølgende blev mindet om, at han ikke havde givet hånd, at han afbrød presseseancen for at give Thomas Thomasberg hånden, så de tilstedeværende kunne bevidne det.

Men det var ikke tale om, at de to medspillere fra AaB’s guldhold anno 1999 sluttede fred.

Det var næsten tværtimod.

- Jeg forstår ikke, at Ståle har det behov for at hovere. Han kunne have jublet med de andre FCK’ere, men rettede i stedet blikket direkte mod mig, siger Thomas Thomasberg.

- Det er 100 procent sikkert for at træde på mig.

- Under kampen røg den samlede FCK’s bænk op hver gang, at vi reagerede, siger Thomas Thomasberg, der med egne ord var både skuffet og knust over udfaldet af kampen.

Bagefter fandt Randers-træneren heller ingen grund til at skælde ud efter nederlaget, selv om han var irriteret over, at spillerne havde arbejdet hårdt uden at få noget ud af anstrengelserne.

Her er tre historier, hvor Solbakken og Thomasberg tidligere har været i flæsket på hinanden:
FC København Ståle håner tidligere holdkammerat: Problemer med synet

Randers FC Ærgerlig Randers-boss: 'Får aldrig straffe i Parken'

Superligaen Hånet af FCK: Her storsviner assistenten Ståle og Zanka

432 kommentarer
Vis kommentarer