Helt sort: - Det er vildt uretfærdigt

- Det kan da ikke være nogen overraskelse for DBU og Divisionsforeningen, at vi skal spille gruppespil i Europa, lyder det vredt fra FCK-bossen

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Vild udvikling: Alt vendt på hovedet på 60 sekunder

Det var en knap, der kunne trykkes på med forventeligt output.

Det startede ellers med et ret uskyldigt spørgsmål om truppens forfatning, men den bold tæmmede Ståle Solbakken hurtigt og vendte det til et af den slags kontraangreb, som gæsterne fra Hobro så dygtigt havde iværksat i Parken.

Igen gik han til angreb på det programudvalg, der har lagt superliga- og pokalkampe i en sværm omkring hans skaldede hoved, som helst og i passende tidslommer skulle være fyldt med europæiske tanker.

- Det er vildt uretfærdigt, lyder dommen fra FCK-manageren, der hurtigt fik talt sig varm på temaet.

- Jeg hverken brokker mig, syder eller klager. Jeg fortæller bare, at FC Midtjylland-kampen var nummer syv på 21-22 dage. Den klarede vi ikke at tanke op til. de var gode, vi var dårlige, og forskellen blev enorm, startede han med adresse til 1-4 nederlaget før landskampspausen.

- Vi prøver så godt vi kan at fighte for Danmark i Europa. Men efter en af kampene har vi AaB på udebane. Og da vi i starten af sæsonen skal kvalificere os til gruppespillet, kører vi Jyllandsturneen rundt, sagde han efter den sene 2-1 sejr i Parken.

- Vi skal klare det. Men vi spiller altså to gange mod Brøndby efter kampe i gruppespillet, næsten før folk er stået op. Sidst var det klokken 14 efter at have spillet klokken 21 i Malmø, og nu bliver det 11.45 efter en sen kamp i Lugano.

- Det er hårdt med en så presset trup. Vi spillede også topkamp mod FCM herinde tre dage efter europæisk kamp, opremser Ståle Solbakken og kalder programudvalget for helt sort.

- Det kunne være håndteret bedre, mener han og vender sig imod toprivalernes forspring.

- Elefanten i rummet er jo, at FC Midtjylland har taget 2,5 point i snit. Havde de haft en uafgjort eller sejr mindre, så havde vi været bedre med, stået godt i Europa, været videre i pokalturneringen og haft cirka 2,2 point i snit i Superligaen.

Fotos: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

 

Tiden løber ud: Bendtner ude af FCK-truppen

Det havde i hans øjne været mere end godkendt på tidspunktet.

- Vi må bare gøre det bedste, vi kan, men jeg bliver lidt træt af, at folk siger, jeg brokker mig over det her termins-halløj, for det kan da ikke overraske nogen, at vi kommer med i et gruppespil.

- Skal vi virkelig melde ud, at vi måske skal med i sådan et i år? Det kan da ikke være nogen overraskelse, at vi skal spille i Europa for DBU og Divisionsforeningen. Vi har været med i tolv år. Er det virkelig en overraskelse?

Dyb indånding:

- Vi skal ikke have fordele, men det skal heller ikke være ufordelagtigt. Det her er vildt uretfærdigt. Der skal ikke aflyses kampe, men det er helt godnat, hvad de har gjort i år, mener Ståle Solbakken.

Premier League-kaos: Tumult i Tivoli

Superligaen indefra: AGF-profil kan ende i FCM

Overdrager til politiet: - Offer for alvorlig kriminalitet

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+