Hvad nu, Ståle?: FCK-stjerne er kampklar

Ståle Solbakken melder Robin Olsen klar igen

Robin Olsen er klar igen. Foto: Jens Dresling
Robin Olsen er klar igen. Foto: Jens Dresling

Robin Olsen har været ude af kamp siden den 28. februar, hvor han måtte udgå med en skade mod Hobro IK. En skade kommer aldrig belejligt, men den har ramt FCK-keeperen på et ekstra skidt tidspunkt, da Robin Olsen er udset til en fast plads på det svenske landshold under sommerens VM.

Heldigvis for FCK-keeperen er sommerens helt store fodboldbegivenhed ikke i fare, selv om der kun er godt en måned til, at det går løs i Rusland. Ståle Solbakken melder den svenske keeper VM-klar, og det betyder også, at han snart kan gøre comeback for FC København.

- Han havde sin første fulde træning i går. Han er kampklar igen, siger Solbakken til Fotbollskanalen og understreger, at Robin Olsen er godt ud.

I fraværet af Robin Olsen har Stephan Andersen vogtet FCK-målet bortset fra en enkelt gang, hvor Laszlo Köteles startede inde. Stephan Andersen har leveret et fint vikariat, men man kan sagtens forestille sig, at Robin Olsen ryger direkte tilbage i målet, så han kan få nogle minutter i benene inden VM.

Spansk fodbold Super-indkøb på vej? Barcelona bekræfter stjernemøde

Silkeborg IF Grotesk situation: Årets kamp får 4000 tomme pladser

Mens FCK er ved at finde melodien på banen, sidder William Kvist fast udenfor. Han må nøjes med spilletid sidst i kampene. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Hele historien om Kvists store nedtur: Fra kaptajn til bænkevarmer

Der er næsten garanti for ballade, når FC København og Brøndby IF tørner sammen. Ekstra Bladet undersøger, hvor dybt hadet stikker. Foto: Anthon Unger Sport og Spil Brøndby og FCK-fan mødes: Derfor hader vi hinanden

58 kommentarer
Vis kommentarer