Annonce:
Annonce:

I tvivl om FCK-fremtid: 'Jeg aner det ikke'

Kasper Kusk kan ikke svare på, om han spiller i FC København i næste sæson. Kantspilleren er åben for både det ene og det andet

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Kasper Kusk blev i sommeren 2015 købt hjem til dansk fodbold af FC København efter et mislykket ophold i FC Twente. Den tidligere AaB-spiller har haft gode momenter i FCK-trøjen, men særligt i denne sæson har kantspilleren haft svært ved at blive fast mand på Ståle Solbakkens mandskab.

25-årige Kasper Kusk har været på banen i 25 af 32 Superliga-kampe, hvilket umiddelbart er pænt, men med til historien hører, at over halvdelen har været som indskifter.

Derfor bliver der også spekuleret i, om Kasper Kusk og FC København i virkeligheden vil være bedst tjent med at indgå skilsmisse til sommer.

Hovedpersonen selv kan ikke rigtig opklare spørgsmålet.

Annonce:

- Jeg aner det ikke. Lige nu tænker jeg på at få så meget spilletid som muligt i de sidste par kampe, og så må jeg bygge videre på de seneste gode præstationer. Hvad der skal ske bagefter, det aner jeg simpelthen ikke lige nu, siger Kasper Kusk til tipsbladet.dk.

Kan det blive aktuelt at forlade FC København?

- Ja, det kan det jo. Men det er bestemt heller ikke udelukket at blive her og få en rolle i næste sæson, lyder det fra Kusk.

58736155.jpg
Den tidligere AaB-spiller har primært været brugt som indhopper, men det er også blevet til 11 Superliga-kampe fra start, og i DBU Pokalen har han været fast mand. Kasper Kusk føler, at han overordnet har fået sat et godt aftryk.

- Jeg synes, at når man ser på de minutter, jeg har fået, har jeg gjort det, man kunne forvente. Det er ikke altid nemt at komme ind, når der er en halv time tilbage, eller vi er foran 3-0.

- Så bliver det tit lidt la-la. Jeg ville selvfølgelig gerne have spillet mere fra start, men det er ikke sådan, det har været, og så må jeg få det bedste ud af det her til sidst. Jeg synes, det har været tilfredsstillende på det seneste, siger han.

Annonce:

50808226.jpg
Kasper Kusk var til guldfest i weekenden sammen med sine holdkammerater, og han er glad for løvernes suveræne mesterskab.

- Det er dejligt, at vi har fået styr på det. Det er det første mål, der er nået, men vi vil også rigtig gerne gå ubesejrede gennem ligaen, så derfor går vi også ind til de sidste kampe med et klart mål om ikke at tabe dem, siger Kusk og tilføjer:

- Det ville være en historisk bedrift, hvis vi kunne gå ubesejrede igennem, så det tænker vi selvfølgelig en del på i spillertruppen, og det gør trænerteamet også, tror jeg.

- Der bliver nok ikke så mange ændringer i startopstillingen i de sidste par kampe, som der kunne have været, hvis vi ikke havde det her at spille for.

Kasper Kusk og FC København møder Brøndby IF på søndag.

TV: Kom med til FCK's guldfest:

AaB-komet tæt på skifte: Koster 11 mio. kr.

Rekord-salg sikrer Superliga-klub kæmpe overskud

Her er de 25 mest magtfulde i dansk fodbold

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: