Igen ude i kulden: FCK-stjerne spiller med reserverne

Jores Okore har været helt ude af FCK-truppen på det seneste, og mandag er han med for klubbens reservehold

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Jores Okore blev hentet til FC København forud for denne sæson, og planen er, at den tidligere FC Nordsjælland-spiller skal være en direkte afløser for Mathias 'Zanka' Jørgensen, der - efter gensidig aftale - forlader FCK i det kommende transfervindue.

Det vil sige, at Okore om ganske få måneder skal være klar som makker til Erik Johansson. Sådan ser det dog absolut ikke ud i øjeblikket.

Jores Okore var ikke med i FC Københavns trup til søndagens kamp mod Lyngby BK, og det samme var tilfældet i torsdags, hvor løverne gæstede Vendsyssel i DBU Pokalens semifinale. FCK har ikke meldt meget ud i forhold til Okore, men faktum er i hvert fald, at forsvarsspilleren ikke er skadet.

Den tidligere Aston-Villa spiller er således med for FC Københavns reserver, der mandag møder FC Midtjylland på udebane. Det samme er Julian Kristoffersen, Kim Christensen, Tom Høgli, Mikael Antonsson og Stephan Andersen fra førsteholdstruppen, mens resten er U19-spillere.

Der er kampstart klokken 14.00.

FCK vandt søndag 3-0 efter et lyn-hattrick af Pavlovic:

Se også: Ståle lykkelig for hattrick-serber: Han tænker for meget

Se også: Her er Superligaens største afbrænder: 'Scorer 99 ud af 100'

– Min mor havde tre søstre og én bror, og de har alle sammen børn, så det meste af min familie er faktisk i Brasilien, siger dansk-brasilianske Emiliano Marcondes. Som helt lille boede FCN-spilleren selv ni måneder i det store sydamerikanske land. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Superliga-profils gribende historie: Mor rejste - og han så hende aldrig igen

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere