Ikke kun lejesvend: Fischer skal genrejse FCK

Viktor Fischer er en del af langtidsplanen hos de danske mestre, der først slipper Kasper Kusk til AaB, når Fischer-handlen falder på plads

Se Ekstra Bladets seneste transferupdate

Kasper Kusks returbillet til Nordjylland skal udstedes af Viktor Fischer.

Først når FC København sikrer sig Mainz-spilleren, vil manager Ståle Solbakken lade Kusk skifte hjem til AaB.

Nordjyske kunne tirsdag fortælle, at alt var på plads mellem FCK og AaB, og at der også allerede var enighed mellem den nordjyske klub og Kusk.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger stemmer det, men alligevel er Kusk lige nu i venteposition.

Han må vente, indtil udfaldet af forhandlingerne mellem FCK og Mainz kendes.

De danske mestre går benhårdt efter at hente 23-årige Fischer til Parken, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det tidligere stortalent ikke bare tiltænkt en rolle som lejesvend i foråret.

Ståle Solbakken vil købe offensivspilleren og have ham som en central del af det hold, der i den kommende sæson skal forsøge at genvinde Superliga-dominansen.

Viktor Fischer har kun fået begrænset spilletid i Mainz 05 efter sommerskiftet fra engelske Middlesbrough, men tyskerne har alligevel været hårde i forhandlingerne.

Fischer skal bestemt ikke væk for enhver pris har været holdningen i Bundesliga-klubben, og det har kompliceret FCK’s jagt på spilleren, der jagter spilleminutter, så han kan forbedre sin VM-chance.

Det har også kompliceret Kasper Kusks flytteplaner. De seneste transfervinduer har han været rygtet væk og er nu klar til at tage springet og lønnedgangen.

Som eneste markspiller blandt Solbakkens udskiftere fik han ikke spilletid, da FC København tirsdag slog Shakhtar Donetsk 2-1 i Dubai.

FCK slår storhold: Drømmekamp af nyindkøb

FCK's transferbrag: Tæt på dansk VM-kant

Bendtner varmt navn i fransk storklub