- Ikke nogen mørke følelser

- Vi har givet et fair tilbud, siger Ståle Solbakken, efter at Dame N'Doye kritiserede kontraktudspil

Optakt til braget mod Istanbul Basaksehir: Se alle FCK’s mål på vejen mod 1/8-finalerne.

Dame N'Doyes farvel til FC København har ikke været helt frit for kontroverser.

På vej ud af døren kritiserede målræven i sidste uge det kontraktudspil, FC København var kommet med i et forsøg på at forlænge samarbejdet. Det skete på Instagram. Her sagde senegaleseren blandt andet, at 'nogle tilbud betyder 'smut''.

Men det giver FCK-manager Ståle Solbakken ikke meget for.

- Vi er alle i vores følelsers vold nogle gange, og jeg har ikke et ondt ord at sige om ham, siger nordmanden i et interview med Eurosport.

- Men jeg har heller ikke nogen mørke følelser, der giver mig en flig af dårlig samvittighed, for vi har gjort det, vi mener, er rigtigt for klubben. Vi har givet et fair tilbud, som vi selvfølgelig altid prøver at give.

Ståle Solbakken kalder Dame N'Doyes kritik for 'tankeløs'.
Ståle Solbakken kalder Dame N'Doyes kritik for 'tankeløs'.
 

Solbakken og N'Doye har talt sammen efter angriberens kritik, og de to har ifølge nordmanden ingen problemer med hinanden. Men Solbakken fortalte sin nu tidligere angriber, at udtalelsen var 'tankeløs'.

Ståle Solbakken om N’Doye-opslag på Instagram: Tankeløst. Video Discovery Networks Danmark

35-årige N'Doye har repræsenteret FCK ad to omgange og har spillet 217 kampe og scoret 118 mål for klubben. Den seneste sæson var dog meget præget af skader for senegaleseren.

Han fik sit gennembrud i FCK fra 2009 til 2012 og blev hentet tilbage i 2018. Han fik sat et fornemt sidste aftryk, da han i forrige søndags kamp mod FC Nordsjælland blev skiftet ind og scorede sejrsmålet, der sikrede FCK DM-sølv.

Ståle Solbakken i en sammenbidt version under kampen i Parken mod AGF, som jyderne vandt 4-2 - så de for en stund havde overhånden i forhold til sølvmedaljerne. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Sport og Spil Her hopper kæden af, Ståle!

Det har været røvtur for FCK i Superligaen i denne sæson. FC Midtjylland løb fra dem og sikrede sig et suverænt mesterskab. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Røvtur på første klasse - sådan gik det galt for FCK

Unge spillere - her Jon Thorsteinsson (med Ceres på trøjen) - er på ønskelisten, men erfarne spillere med noget ekstraordinært, som Patrick Mortensen, er også i søgelyset. Foto: Jens Dresling Sport og Spil AGF foran hektisk transfersommer

Se også: Nu svarer Ståle igen

37 kommentarer
Vis kommentarer