Annonce:
Annonce:

Ingen afklaring: Erik Johansson møder ind i FCK mandag

Erik Johansson og FC København har ikke kunnet nå frem til en aftale, der løsriver svenskeren fra kontrakten. Han møder derfor ind til træning på mandag

Erik Johansson er stadig i FCK, selvom han vil væk. Foto: Philip Davali
Erik Johansson er stadig i FCK, selvom han vil væk. Foto: Philip Davali
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Erik Johansson vil ud af sin kontrakt med FC København og hjem til Sverige for at starte et liv med sin forlovede. Midtstopperen har tre år tilbage af sin aftale med FCK, og han er blandt de bedst lønnede i hele Superligaen, men kærligheden vægter højest for Johansson, der vil tilbage over Øresund og dermed også har skrinlagt et fremtidigt skifte til udlandet.

Historien kom allerede frem i kølvandet på FC Københavns 4-1-sejr over AGF 25. maj, og på det tidspunkt lignede det et spørgsmål om dage, før de to parter kunne nå til enighed om at rive kontrakten i stykker, men nu er der gået tre uger, og situationen omkring Johansson er uændret. Derfor indgår han på lige fod med sine holdkammerater hos de detroniserede mestre.

Annonce:

Copenhagen Sundays har været i kontakt med FC København, og herfra er meldingen, at Erik Johansson møder ind til første træningsdag efter sommerferien på mandag. Forhandlingerne vil uden tvivl fortsætte, men i mellemtiden skal Johansson altså passe sit arbejde.

Selv om Erik Johansson fortsat er i klubben, har FC København allerede hentet en afløser for den svenske midtstopper i form af Johanssons landsmand Sotirios Papagiannopoulos.

Nye oplysninger i VM-skandale: Præsident tvang superstjernen ud af VM-hi

Bizar VM-optakt: Landshold mangler fodboldstøvler før VM-åbning

Fik hård besked inden VM: 'Jeg nåede ikke at sige farvel'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: