Annonce:
Annonce:

Irriterede FCK-fans forkælet med sejr

FC København leverede sæsonens mest stabile præstation og snuppede andenpladsen fra Randers FC med 3-0-sejr

FCK'erne fejrer Benjamin Verbic' 1-0-mål. (Foto: Lars Poulsen)
FCK'erne fejrer Benjamin Verbic' 1-0-mål. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

PARKEN (Ekstra Bladet): Der var surmuleri bag det ene mål, da FC København onsdag tog imod Randers FC i den udsatte kamp fra 1. spillerunde.

Fansene havde taget to bannere med, der lod Ståle Solbakken vide, at han skulle passe sit job i stedet for at kritisere fansene, som FCK-manageren gjorde efter en pibekoncert mod AaB i weekenden.

TV: Se Ståle-banneret her

Randers-kampen endte dog i jubelbrøl og skønsang, decideret fryd og gammen i 2. halvleg, da løverne sejrede med 3-0 og dermed pressede sig ind på andenpladsen i Superligaen, tre point efter FC Midtjylland.

Tidligere på sæsonen har nogle fans nok frygtet, at det kunne blive ni eller ti point, inden man fik set sig om.

Federico Santander havde inden onsdagens kamp spillet 483 minutter i Superligaen uden at score, og paraguayaneren lagde yderligere 69 minutter til, så det nu hedder 552 minutter.

18 millioner! Hvornår scorer du for FCK?

Annonce:

Til gengæld leverede den 24-årige sydamerikaneren det, der er stort set lige så godt, nemlig at oplæg til FCK's 1-0-scoring, hans tredje assist i sæsonen.

Tom Høgli, der havde fortrængt Peter Ankersen fra pladsen på højre back, svingede et godt indlæg mod bagerste stolpe, hvor Santander steg op og headede bolden fra fra fødderne af Benjamin Verbic, der resolut hakkede den mellem benene på en Randers-forsvarer og utageligt ind bag Karl Johansson.

Det var Santanders eneste højdepunkt i en kamp, hvor FCK - modsat weekendens kamp mod AaB - havde problemer med at skabe åbne målchancer, indtil paraguayaneren blev skiftet for Andreas Cornelius og Kasper Kusk kom ind i stedet for Verbic.

Så skete der pludselig ting og sager. To minutter efter udskiftningen kunne Youssef Toutouh mosle 2-0 i mål efter hovedstødsoplæg fra Nicolai Jørgensen, og bare tre minutter efter det mål, steg Andreas Cornelius op over både Randers-forsvar og målmand og headede et Kusk-indlæg ind til 3-0.

Annonce:

Randers-spillerne startede kampen på 2. pladsen i Superligaen, en position, de nu må overlade til FCK - kronjyderne skabte kun de to-tre chancer, der opstod i kraft af fejl i FCK-forsvaret.

De fejl var Ståle Solbakken under et par af kampens spilstop meget optaget af at få snakket igennem med sine centerforsvarere Mathias Zanka og Mikael Antonsson, som endte med at holde nullet for anden gang i sæsonen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: