Annonce:
Annonce:

Kasper Kusk: FCK er en kæmpe udfordring for AaB

Kasper Kusk frygter ikke mødet med sine gamle holdkammerater i AaB, men ser frem til søndagens kamp på et stadion, hvor han som AaB-spiller ofte har tabt

When you can't beat them, join them. Kasper Kusk har selv været med for nordjyderne mod FCK, og han ved, hvor vanskeligt AaB har det mod hovedstadsholdet. Nu står han over for sine tidligere holdkammerater. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)
When you can't beat them, join them. Kasper Kusk har selv været med for nordjyderne mod FCK, og han ved, hvor vanskeligt AaB har det mod hovedstadsholdet. Nu står han over for sine tidligere holdkammerater. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Når Kasper Kusk på søndag skal i kamp for FC København, er det en lidt anderledes kamp end sædvanligt. Egentlig er det en hjemmekamp som de fleste i nationalarenaen, men modstanderen har en anden betydning end de øvrige, han har mødt siden skiftet til sidste sæsons sølvvinder.

Kasper Kusk skal nemlig op mod sine tidligere holdkammerater fra AaB, som han spillede sammen med gennem en række succesfulde sæsoner frem til 2014. Derfor bliver det en interessant kamp for Kusk.

- Det vil være løgn at sige, at det ikke bliver specielt, for jeg skal spille mod nogen, jeg har spillet på hold med i mange år. Det bliver sjovt at stå på den anden side nu, men jeg spiller for FCK, og jeg skal fokusere på de ting, jeg hele tiden har gjort her. Det er så bare ekstra sjovt, at AaB er modstanderen på søndag, siger Kasper Kusk til tipsbladet.dk.

Annonce:

Siden skiftet til FC København har nogle AaB-fans luftet deres utilfredshed med Kusks valg, og det kan derfor blive et tema, at offensivspilleren får et par hilsener fra udeholdets tribune i kampen på søndag. Det tager Kasper Kusk sig dog ikke af.

Klubløs dansk mester jagter nyt job

- Jeg frygter det ikke så meget. Jeg har selv et godt forhold til AaB, og jeg har været med til at bidrage til den bedste sæson i klubbens historie, som måske aldrig bliver overgået. Jeg har gjort mit for klubben, og jeg er kommet videre. Nu fokuserer jeg på at udvikle mig i FCK, og jeg har ikke et ondt ord at sige om AaB. Jeg havde en god tid der, og jeg taler stadig med mange af holdkammeraterne fra dengang. Jeg kan ikke styre, hvis der er nogen, der stadig ikke forstår mit valg, men sådan er det, siger Kasper Kusk.

Annonce:

En ting er spillet uden for banen; noget andet er spillet på banen. Her har AaB i mange år haft problemer som udehold på det store stadion på Østerbro, og det er otte år siden, at nordjyderne har vundet en udekamp i Superliga-regi mod FC København. Kasper Kusk har således været med til at tabe mange gange til FCK som AaB-spiller. Hvordan kan det være?

OB kan miste et helt hold: En fordel med mange udløb

- Det er svært at sige. Jeg synes egentlig, at der har været mange kampe, der var meget lige, og det har været små ting, der har afgjort det. Men der er ingen tvivl om, at det er et svært sted at spille som udehold. FCK er god til at lægge pres på modstanderen, både gennem spillet og fra tilskuerne. Man kan godt mærke det som udehold, og det er bestemt anderledes end at spille mod SønderjyskE. Det er et svært sted at spille, og det har været en kæmpe udfordring for AaB gennem flere år. Det må gerne fortsætte, siger Kasper Kusk.

Kampen mellem FC København og AaB bliver spillet søndag klokken 16.00.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: