Klamt! FCK-fan kaster tis på kvindelig kontrollør

EN FCK-tilhænger er sigtet for vold efter ulækkert urin-kast

Efter FC København gæstede Silkeborg IF på Jysk Park, er en af udeholdets tilhængere blevet sigtet for at kaste et krus med urin efter en kontrollør.

Da FC København søndag gæstede Silkeborg IF på Jysk Park i Silkeborg, fik kampen en ubehagelig og ulækker slutning for en kvindelig kontrollør.

Silkeborg IF FCK halede ind på tredjepladsen med sejr i Silkeborg

Én af FC Københavns knap 500 medrejste tilhængere kastede således et plastikkrus med urin over hegnet, og det endte i ansigtet på den kvindelige kontrollør. Manden havde også kastet et krus øl imod den selvsamme kontrollør tidligere i kampen.

Efterfølgende er manden blev sigtet for vold. Det fortæller politiassistent Michael Svendsen fra politiet i Silkeborg ifølge mja.dk.

- Manden er sigtet for vold efter straffelovens paragraf 244. Han nægter sig skyldig, men vi har gode beviser mod ham. Vi har det på video, og den kvindelige kontrollør genkendte gerningsmanden, fortæller han.

Han var den eneste sigtede blandt de 4.271 tilskuere, som overværede kampen, der endte med en 3-1-sejr til gæsterne.

FC København FCK-stjerne båret fra banen i store smerter: 'Knoglen stak ud'

Superligaen Drop krise-snakken? FCK er bedst i 2018

FCK-manager Ståle Solbakken er utilfreds med den indsats, som Andrija Pavlovic har leveret på træningsbanen. Derfor er den serbiske angriber helt ude af truppen for tiden. Foto: Lars Poulsen FC København Iskold Ståle sætter angriber på plads: 'Han træner ikke godt nok'

208 kommentarer
Vis kommentarer