Klar besked fra Ståle: Her afgøres Bendtners skæbne

Ståle Solbakken vil først tage endeligt stilling til Nicklas Bendtners eventuelle fremtid i FC København, når efterårets sidste kamp er spillet

Bendtner er halvvejs i sin kontrakt med FCK. Bliver den forlænget? Gisle Thorsen gør dom. Producer/Video: Lasse Brøndal/Discovery Networks Danmark

KIEV (Ekstra Bladet): Nicklas Bendtner håber at få forlænget sin aftale med FC København, men han må væbne sig med tålmodighed.

Ifølge manager Ståle Solbakken bliver der først taget endeligt stilling til Bendtners fremtid, når efterårets sidste kamp mod OB er spillet 16. december.

- Vi tager en beslutning, når hele perioden er ovre. Vi kommer ikke til at evaluere midt på efteråret. 

- Det kommer til at ske, når vi er færdige med at spille kampe, siger nordmanden til Ekstra Bladet.

FCK-manager Ståle Solbakken godkender Bendtners start i FCK. Foto: Jens Dresling
FCK-manager Ståle Solbakken godkender Bendtners start i FCK. Foto: Jens Dresling

Solbakken har de seneste runder vist Nicklas Bendtner stor tillid og mener, at angriberens første tid i FCK er godkendt:

- Det er gået omtrent, som vi havde forventet. Det er gået stille og roligt fremad fysisk, og han har fået mere og spilletid.

- Man kan ikke sige andet, end han har arbejdet hårdt og gjort, hvad man kunne forvente i forhold til den situation, han var i. 

- Så må vi se, hvad anden halvdel bringer.

Nicklas Bendtner har fortsat ikke optrådt for FC København i europæisk sammenhæng, men det ligner spilletid til den rutinerede angriber i Kiev.

HUSK, AT DU KAN FØLGE DYNAMO KIEV-FCK LIVE PÅ EKSTRABLADET.DK KLOKKEN 21...

På svær opgave i Kiev: - Uafgjort vil være kjempebra

KIEV (Ekstra Bladet): Nøjagtig som FC København er Dynamo Kiev et rutineret hold i Europa League-sammenhæng.

Den ukrainske storklub har dog ambitioner om mere, og nederlaget til Club Brugge i Champions League-kvalifikationen var en kraftigt medvirkende årsag til, at Alyaksandr Khatskevich midt i august fik sparket.

Den tidligere ukrainske storspiller Oleksiy Mykhaylychenko har taget over, og efter en svær start har han fået styr på Dynamo Kiev-mandskabet.

De har vundet deres fem seneste ligakampe og har ikke lukket mål ind i de seneste syv opgør.

- Det er et godt Europa League-hold med mange landsholdsspillere. De er meget stabile og spillede også nogle tætte kampe med Club Brugge, siger Ståle Solbakken.

FCK-manageren hæfter sig især ved den ukrainske defensiv, der altså har lukket af syv kampe i træk.

I den anden ende er de knap så skræmmende, og Artem Besedin er aktuelt topscorer med ’blot’ fem mål.

I den hjemlige liga ligger Dynamo Kiev på andenpladsen, men er allerede ti point efter Shakhtar Donetsk. 

Derfor er europæisk succes vigtig for traditionsklubben.

Ligesom FCK har Dynamo Kiev fire point efter de to første kampe, og Ståle Solbakken sælger gerne kampen i den ukrainske hovedstad for uafgjort:

- Det ville være kjempebra. Så har vi fået et rigtig godt udgangspunkt.

Dynamo Kiev slog i 1. runde Malmö FF 1-0 på hjemmebane, mens de i 2. runde spillede 0-0 ude mod Lugano.

Nicklas Bendtner har fortsat ikke scoret i FCK-trøjen. Foto: Jens Dresling FC København Halvvejs i FCK-kontrakten: Bendtner er fortsat målløs

Divock Origi blev ufrivilligt hovedperson i en sag om et banner hos Liverpools medrejsende fans. Foto: Yorick Jansens/Ritzau Scanpix Liverpool Liverpool raser mod fans efter penisbanner: - Helt uacceptabelt

Få dage før den officielle indvielse af Avanhard-stadionet i Pripjat eksploderede en reaktor på det nærliggende Tjernobyl-atomkraftværk, hvilket gjorde byen ubeboelig. Der blev aldrig spillet en officiel kamp på stadionet. Foto: Tilo Schaffrik / Instagram.com/wochenendnomade Sport og Spil Katastrofe ændrede alt: Naturen er ved at opsluge nyt stadion

55 kommentarer
Vis kommentarer