- Kom nu herover! FCK-fansene raser mod deres egne spillere

De medrejsende fans af københavnerklubben var bestemt ikke tilfredse med spillernes præstation i kampen mod OB, hvor de tabte 1-0.

FC København havde før søndagens opgør mod OB fået en noget skuffende start på denne Superliga-sæson med blot to sejre i fem kampe, mens liga-rivalerne fra FC Midtjylland allerede havde hentet 14 point i seks kampe.

Skuffelsen blev dog forstærket efter opgøret i Odense, hvor hjemmeholdet sikrede sig alle tre point.

Det efterlader FCK på ottende-pladsen, og det var noget, der fik sindene i kog hos københavnernes medrejste fans på Odense Stadion.

Se også: Cornelius indrømmer: Skulle have scoret to

Da FCK-spillerne gik ned til udebane-afsnittet for at sige tak for støtten, blev de ikke ligefrem mødt af klapsalver den anden vej. I stedet spruttede nogle af dem af raseri og sendte en byge af skældsord mod Zanka og co.

FCK-spillerne lagde godt mærke til fansenes utilfredshed, og de havde også forståelse for den.

Jeres fans er også pænt utilfredse – er man kold over for det?

- Vi er lige så frustrerede, som de er. Det er fair nok, de er sure. Det handler om følelser – og de er heldigvis også glade, når vi vinder, sagde Andreas Cornelius. Nicolai Jørgensen gav sin holdkammerat ret.

Se også: Supermål sænker FC København i Odense

- Jo, jeg kan godt forstå dem. Vi få den ikke proppet ind igen, og det irriterer mig. Det må vi arbejde med, sagde han til TV3 Sport efter kampen.

FCK har en kamp i baghånden mod Randers, og med en sejr kan Ståle Solbakkens mandskab ryge op på en eventuel tredjeplads.

88 kommentarer
Vis kommentarer