Annonce:
Annonce:

Konen opdagede vildt dobbeltliv

Den tidligere FC København-profil Jesper Christiansen har ikke set sine børn i to år, efter han var sin kone utro gennem flere år

Jesper Christiansens dobbeltliv fik konsekvenser. Foto: Thomas Wilmann/Ritzau Scanpix
Jesper Christiansens dobbeltliv fik konsekvenser. Foto: Thomas Wilmann/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Den tidligere FCK-profil Jesper Christiansen levede et dobbeltliv med talrige kvindelige bekendtskaber, som i sidste ende endte med at koste ham ægteskabet og kontakten til hans børn.

Det fortæller han bold.dk-podcasten TÆT PÅ, hvor han for første gang står frem og fortæller om det liv, han levede, mens han spillede for FCK.

I podcasten fortæller Jesper Christiansen, at han har to telefoner. Den ene bruger han til hverdag, mens den anden bliver brugt til at holde kontakten med alle de kvinder, som ikke er hans kone.

Telefonen opbevarer han oftest i et aflåst skab, men en dag er han sløset, og hans kone finder telefonen i bilen.

- Jeg blev lidt for selvsikker, tror jeg. Den ekstra telefon, som jeg tit lagde i mit aflåste skab i klubben, havde jeg taget med hjem og lagt ude ved reservedækket i bilen, siger Jesper Christiansen.

Annonce:

Fortiden indhenter
Flere gange under sit årelange utroskab blev han fortalt af venner og holdkammerater, at han havde gang i noget, der ikke var særlig smart.

Til sidst indhentede fortiden ham da også, og han tror selv, at hans daværende kone godt kendte til den ekstra telefon via hints og rygter, inden hun fandt den i bagagerummet.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Jesper Christiansen for at få uddybet, hvorfor han ikke har set sine børn i to år, men det ønsker han ikke at udtale sig om.

Profil gennem mange år
Jesper Christiansen fik hele 210 kampe for FCKs førstehold, og i løbet af sin tid hos hovedstadsklubben blev han kåret til årets målmand tre år i streg.

Det kastede fire Superliga titler og en enkelt pokaltitel af sig, inden han i 2010 skiftede til Elfsborg.

I løbet af sin karriere spillede han blandt andet for klubber som OB, Glasgow Rangers, Viborg, Wolfsburg og Elfsborg.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hver femte dansker har været deres partner utro, læs her hvorfor det sker, og hvordan I kan komme videre efter utroskab.

Få også historien om, hvordan Hannes mands utroskab blev afsløret af et lommeopkald.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: