Kun én overgår Victor Nelsson - i hele verden

Victor Nelsson er den spiller, der har spillet næstflest minutter i hele verden i indeværende sæson. Flere danskere på top 50

Tiltroen til Victor Nelsson er stor: - Han kan godt begå sig i Premier League, men han skal bygge på.

Victor Nelsson hæver en meget fin løn i FC København, men forsvarsspilleren får så sandelig også lov til at arbejde for den.

I en skadesplaget sæson for løverne har 21-årige Victor Nelsson været kampklar, og derfor har han spillet utroligt mange minutter.

Faktisk er FC København-profilen den spiller i verden, der har spillet næstflest minutter i indeværende sæson.

Forsvarsspilleren har ifølge Transfermarkt spillet 5.156 minutter fordelt over 57 kampe, og det er som nævnt næstflest i hele verden.

Victor Nelsson er kun overgået af Manchester United-stjernen Harry Maguire, der står noteret for 5.202 minutter - han har til gengæld også spillet en enkelt kamp mere end FC København-stopperen.

Victor Nelsson kan i teorien nå at overhale Harry Maguire, da FC København som bekendt fortsat er med i Europa League, men det samme er Manchester United.

Faktisk kan Victor Nelsson og Harry Maguire stå over for hinanden i kvartfinalen i Europa League, hvis både FC København og Manchester United avancerer fra 1/8-finalen.

De Røde Djævle gør helt sikkert efter en 5-0-sejr over LASK i den første kamp, mens FCK har et efterslæb på 0-1 med fra udekampen mod Istanbul Basaksehir.

På listen over flest minutter i denne sæson er også Carlos Zeca højt placeret. FCK-kaptajnen er nummer 12 med 4.641 minutter.

Kasper Schmeichel, Henrik Dalsgaard og Kristian Pedersen er også i top 50.

Se også: Anklager VM-helt: - Han rørte ved mig hver dag

Se også: Afslører vanvittig mishandling

Se også: Brøndby slået tilbage i tv-krig

59 kommentarer
Vis kommentarer