Landsholdsspiller om FCK-bombe: - Det er et chok for mig

Det kom som et chok for Peter Ankersen, da han fandt ud af, at holdkammeraten Erik Johansson vil væk fra FC København

Det kom som et chok for Peter Ankersen, at Erik Johansson vil have kontrakten i FCK ophævet. Foto: Jens Dresling
Det kom som et chok for Peter Ankersen, at Erik Johansson vil have kontrakten i FCK ophævet. Foto: Jens Dresling

Han har ikke selv sat ord på, men det er en offentlig hemmelighed, at Erik Johansson lige nu arbejder på at komme ud af sin kontrakt med FC København - en kontrakt, der løber tre år endnu.

Den svenske forsvarsspiller er ikke utilfreds i FCK, men han vil hjem til Stockholm, hvor han har fundet kærligheden i form af Carina Berg, der blandt andet har arbejdet som TV-vært i Sverige. De to skal giftes, og de vil bo i Stockholm, og det er grunden til, at Erik Johansson og FCK arbejder på at ophæve kontrakten.

Meldingen om Erik Johansson, som slap ud i medierne i weekenden, er kommet som et chok for mange, og reaktionen er ikke meget anderledes i FCK-truppen.

- Erik havde jeg ikke set komme. Jeg synes ikke, han har givet mig nogle indikationer på, at han ville skifte klub, så det kom som et chok for mig. Det er en stor profil, vi mister, og en stor personlighed for klubben, men det viser også, at Erik måske er den atypiske fodboldspiller, der også er blevet sagt om ham. Han vægter nok privatlivet højere end fodbold på nuværende tidspunkt, siger Peter Ankersen til Copenhagen Sundays.

Erik Johansson fortsætter formentlig karrieren i AIK eller Djurgården, der har til huse i den svenske hovedstad, og dermed går forsvarsspilleren på kompromis med det sportslige, fastslår Peter Ankersen

Fotocollage: Ritzau Foto Sport og Spil Han var verdens bedste dommer: Var lænket til en kørestol

Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix. Sport og Spil Derfor gik det galt for Brøndby

- Du kan ikke spille for andre klubber end FC København, hvis du vil tage et skridt op i Skandinavien, så det bliver et skridt ned for ham, men det kan være, det er et skridt op i privatlivet, og det vægter han måske mere, siger Ankersen.

Erik Johansson og FC København har endnu ikke fundet en endelig løsning, men svenskeren topper lønningslisten i FCK og kommer til at miste millioner på den forestående afsked med de mangedobbelte mestre.

FC København har allerede sikret sig Erik Johanssons landsmand,Sotirios Papagiannopoulos, som afløser.

Spansk fodbold Ny forside: Endnu en gigant melder sig i Eriksen-kapløb

FC København FC København med drømmevej til gruppespillet

124 kommentarer
Vis kommentarer