Lars Jacobsen bekræfter: Jeg stopper karrieren

Højrebacken har valgt at stoppe sin karriere, oplyser han til tipsbladet.dk

Lars Jacobsen indstiller karrieren. (Foto: Jan Sommer)
Lars Jacobsen indstiller karrieren. (Foto: Jan Sommer)

Når Guingamp spiller sæsonens sidste kamp i Ligue 1 denne weekend, bliver det samtidig farvel til en tidligere dansk landsholdsspiller. Kampen bliver nemlig Lars Jacobsens sidste som professionel fodboldspiller.

Det oplyser den 36-årige back til tipsbladet.dk.

Lars Jacobsen havde gået med overvejelser om at forlænge sin aftale med franske Guingamp med et år, men han har i stedet valgt at sige farvel til livet som professionel fodboldspiller.

- Det virker som det rigtige tidspunkt nu. Jeg fylder snart 37, og man kan sige, at alderen sætter nogle grænser. Ja, det er et fint tidspunkt for mig at stoppe på. Jeg har en dreng, der snart skal i 1. klasse, og der er det ene og det andet.Jeg har det okay med at vende hjem til Danmark, og så må vi se, hvad der nu skal ske. Jeg kan mærke, det er det rigtige tidspunkt at stoppe på, siger Lars Jacobsen til tipsbladet.dk.

(Arkivfoto: Lars Poulsen) Fransk fodbold Lars Jacobsen: Guingamp eller karrierestop

Lars Jacobsen, der er i gang med sin anden sæson i Guingamp, har tidligere spillet for klubberne FC København, West Ham, Blackburn, Everton FC Nürnberg, HSV og OB. Han nåede 81 landskampe for Danmark og scorede én gang. Det var i 2011 mod Cypern i en EM-kvalifikationskamp.

Selv om karrieren som spiller snart er forbi, kan Lars Jacobsen meget vel fortsætte i fodboldverdenen.

- Måske. Nu må vi se. I første omgang skal jeg hjælpe DR lidt i forbindelse med EM-slutrunden med noget kommentering. Så må vi se, om det er noget for mig, siger den 36-årige snart tidligere professionelle fodboldspiller.

Det er på lørdag, at sæsonen i Ligue 1 slutter. Her spiller Guingamp hjemme mod Nice. Om Lars Jacobsen er med i kampen, er dog tvivlsomt. Han har ikke spillet siden sidst i april, fordi han har problemer med en tå.

Jacobsen og Guingamp har igen i denne sæson reddet sig i den franske Ligue 1, så karrieren slutter med succes.

TV: Lars Jacobsen formåede - trods sin fremskredne alder - at imponere i Guingamp. Som med dette gudemål:

Federico Santander var på pletten og blev matchvinder, da FCK besejrede OB (Foto: Lars Poulsen) FC København Ingen champagne-syge: FCK styrer fortsat mod guldet

4 kommentarer
Vis kommentarer