Løve-chok: FCK-profil ude i flere måneder

FCK må undvære Stephan Andersen i lang tid, efter at han pådrog sig et ankelbrud ved lørdagens træning

FC København er blevet alvorligt svækket i klubbens bestræbelser på at vinde det danske fodboldmesterskab for første gang i tre år.

Klubben meddeler, at målmand Stephan Andersen blev ankelskadet ved lørdagens træning.

- Det betyder, at Stephan vil være ude i omkring tre måneder. Først skal han igennem en operation snarest muligt, og herefter venter der en pause til heling og så genoptræningen, siger FC Københavns læge, Morten Boesen, til klubbens hjemmeside.

Stephan Andersen udtrykker optimistiske toner trods skaden.

- Det er selvfølgelig super ærgerligt at få den her skade nu. Heldigvis er det ikke værre, end det er, og jeg ser nu frem til at komme godt igennem operationen og genoptræningen, så jeg kan komme tilbage på banen hurtigst muligt.

- Indtil jeg kan bidrage dér igen, vil jeg gøre mit bedste for at støtte drengene, siger målmanden.

FCK solgte for nylig målmand Jakob Busk til Union Berlin, og dermed har klubbens manager, Ståle Solbakken, i øjeblikket kun Thomas Kaminski og veteranen Kim Christensen tilbage som målmænd i førsteholdstruppen:

- Det er først og fremmest synd for Stephan, som har gjort det flot for os. Nu vil vi så vurdere vores situation på målmandsposten og derefter tage stilling til, om vi skal supplere med en keeper, siger Ståle Solbakken.

FCK topper Alka Superligaen før forårssæsonen, der begynder den 26. februar.

103 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere