Luksusproblem i FCK: - Det ser godt ud

Andreas Bjelland har trænet fuldt med de seneste dage, og planen er, at FCK's forsvarskrumtap er med i truppen til torsdagens Europa League-opgør i Riga

Andreas Bjelland (tv.) bliver meldt kampklar i løbet af kort tid. Foto: Jens Dresling.
Andreas Bjelland (tv.) bliver meldt kampklar i løbet af kort tid. Foto: Jens Dresling.

Sabbi har senest været rygtet til Brøndby, men ved tirsdagens træning brækkede han næsen. Foto: Jens Dresling/Polfoto Hobro Drama til træning: Hot transfer-emne kørt på hospitalet

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Ståle Solbakken står snart med et luksusproblem.

Andreas Bjelland er lige straks kampklar, og så skal FCK-manageren vælge mellem ham, nyindkøbet Victor Nelsson og formstærke Sotirios Papagiannopoulos til de to pladser i midterforsvaret.

Bjelland har været ude i snart en måned med en skade i forlåret, men har de seneste dage træne fuldt med og er efter planen med i den trup, der onsdag rejser til Riga.

- Det har været nogle rigtig gode dage, og jeg mærker meget, meget lidt til det.

- Det ser godt ud, og så må vi se, om det er nok til at spille på denne side af landsholdspausen, siger Andreas Bjelland til Ekstra Bladet.

Han kommer næppe i kamp i Europa League-opgøret mod de lettiske mestre, og søndagens Superliga-kamp mod AaB kan også komme en anelse for tidligt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Andreas Bjelland i opgøret mod AGF, hvor han sidder tæt på Patrick Mortensen. Foto: Lars Poulsen.
Andreas Bjelland i opgøret mod AGF, hvor han sidder tæt på Patrick Mortensen. Foto: Lars Poulsen.

FCK-træner Ståle Solbakken står snart med luksusproblem. Foto: Lars Poulsen
FCK-træner Ståle Solbakken står snart med luksusproblem. Foto: Lars Poulsen

Derimod virker det sandsynligt, at Bjelland er med, når FCK’s reserver torsdag i næste uge møder Lyngby i reserveholdsligaen. 

Landsholdsforsvareren har kun spillet to kampe i denne sæson – Superliga-opgørene mod AGF og Horsens.  

Selvom han har været skadet, har Bjelland været meget på træningsbanen, så han føler ikke, at han har mistet så meget i den måned, han har siddet udenfor:

- Jeg har heldigvis været mange timer på træningsbanen, så touchet og bevægelserne skal jeg ikke til at finde frem igen.

FCK kan torsdag aften kvalificere sig til Europa Leagues gruppespil. Københavnerne vandt det første opgør i Parken 3-1 og er derfor kæmpe favoritter til at tage den samlede sejr mod Riga.

Røde Sjernes Richmond Boakye i duel med Victor Nelsson i Parken. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix. FC København Afviser kæmpe handel: Transfer-kassen er tom

Sigurd Rosted i aktion for det norske landshold. Foto: Florion Goga / Ritzau Scanpix. Brøndby Medie: Nordmand til lægetjek i Brøndby trods røde tal

Jan bech Andersen har nu lånt Brøndby 60 mio. kr. Efter afskeden med Ebbe Sand og i tredje kvartal har han lånt klubben 30 mio. kr. Foto: Philip Davali. Brøndby Ejer redder Brøndby igen: Låner 42 mio. kr.

Sport og Spil Panik før lukketid: Sådan handler DIN Superligaklub

133 kommentarer
Vis kommentarer