Medie: Celtic afviser FCK-bud på Sviatchenko

Lørdag morgen kunne FC København præsentere Martin Pusic som ny spiller i truppen. Købet af Erik Sviatchenko hos Celtic ser dog ud til at ryge i vasken

Skaderne har hobet sig op for FC København, og derfor har klubben kigget på den danske forsvarsspiller, Erik Sviatchenko, i Skotland. The Scottish Sun erfarer nu, at FC Københavns bud på 21,68 millioner kroner er blevet afvist af Celtic.

Både Federico Santander og Erik Johansson er langtidsskadede, mens Rasmus Falk er på vej tilbage i kamptruppen. Ståle Solbakken er dog opsat på at hente en erstatning til forsvaret.

Vikaren i angrebet er nu fundet, men FC København skal byde 28 millioner kroner, hvis den skotske storklub skal slippe Erik Sviatchenko.

Det oplyser det skotske medie, The Scottish Sun.

Selv ankom Sviatchenko til Celtic i januar 2016 for 12 millioner kroner fra FC Midtjylland. Siden da har han repræsenteret klubben i 37 omgange. I øjeblikket er den 26-årige forsvarsspiller dog knæskadet.

Han forventes tilbage på træningsanlægget i midten af september. FC Københan har nu fem dage til at forbedre buddet, før transfervinduet lukker i.

FCK kæmper for ham: Højt spil om Sviatchenko

Celtic henter konkurrent til Sviatchenko: Kan give plads til FCK