Medie: FC København jagter ombejlet midtbanetalent

FC København lurer på den hollandske midtbanespiller Juninho Bacuna, skriver Voetbal International

FCK viser interesse for Juninho Bacuna, ifølge Voetbal International. Foto: All Over Press/Imago Sport
FCK viser interesse for Juninho Bacuna, ifølge Voetbal International. Foto: All Over Press/Imago Sport

FC København har allerede været transferaktive frem mod den kommende sæson, selv om vinduet endnu ikke er åbnet. Løverne har solgt Andrija Pavlovic til Rapid Wien og købt målmanden Jesse Joronen i AC Horsens.

Men der kommer uden tvivl til at ske mere hos de snart detroniserede mestre.

Ifølge fodboldmagasinet Voetbal International viser FC København stor interesse for den hollandske midtbanespiller Juninho Bacuna, der til dagligt tørner ud for FC Groningen. FCK er dog langt fra ene om at bejle til den 20-årige midtbanemand - også Dynamo Kiev og en række russiske klubber har Bacunas navn på blokken. Eindhoven Dagblad skriver desuden, at også PSV Eindhoven har et godt øje til Groningen-profilen.

Juninho Bacuna har spillet 13 U-landskampe for Holland. Foto: All Over Press/Imago Sport
Juninho Bacuna har spillet 13 U-landskampe for Holland. Foto: All Over Press/Imago Sport

På trods af sin unge alder har Juninho Bacuna allerede spillet 83 kampe i den bedste hollandske række, og det er blevet til to scoringer. I den forgangne sæson var han på banen i 33 ud af 34 kampe for FC Groningen, der sluttede som nummer 12.

Juninho Bacuna har et år tilbage af sin kontrakt med FC Groningen, og dermed er den hollandske klub nået til et stadie, hvor det er kutyme at forlænge aftalen eller alternativt sælge, så der kan komme penge i kassen. Voetbal International skriver, at Juninho Bacuna tidligere har fået stor kritik for sit flegmatiske spil, men at han især mod slutningen af sæsonen er vokset gevaldigt.

Juninho Bacuna er lillebror til Leandro Bacuna, der til dagligt tørner ud for engelske Reading.

Ekstra Bladet har været i sms-kontakt med Ståle Solbakken, der ikke har mange kommentarer til den påståede interesse.

- Hehe. Det bliver ikke det sidste rygte, der kommer, svarer nordmanden, der dermed hverken af- eller bekræfter klubbens påståede transfermål.

Robin Olsen er klar igen. Foto: Jens Dresling FC København Hvad nu, Ståle?: FCK-stjerne er kampklar

Der er næsten garanti for ballade, når FC København og Brøndby IF tørner sammen. Ekstra Bladet undersøger, hvor dybt hadet stikker. Foto: Anthon Unger Sport og Spil Brøndby og FCK-fan mødes: Derfor hader vi hinanden

Mens FCK er ved at finde melodien på banen, sidder William Kvist fast udenfor. Han må nøjes med spilletid sidst i kampene. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Hele historien om Kvists store nedtur: Fra kaptajn til bænkevarmer

46 kommentarer
Vis kommentarer