Medie sender FCK-profil til Premier League - her er Ståles svar

Ståle Solbakken afviser, at Robin Olsen er på vej til Crystal Palace, som en svensk avis ellers skriver torsdag eftermiddag

Ståle Solbakken forventer, at Robin Olsen også er i FCK til sommer. Foto: Jonas Olufson
Ståle Solbakken forventer, at Robin Olsen også er i FCK til sommer. Foto: Jonas Olufson

Robin Olsen og FC København skal efter planen skilles til sommer. Da den svenske målmand kom til klubben, lagde de to parter en plan, og på bundlinjen af den står, at Robin Olsen skal sælges efter denne sæson.

Torsdag skrev den svenske avis Expressen imidlertid, at Crystal Palace skal have rettet henvendelse til FC København med henblik på en transfer i det aktuelt åbne vindue. Robin Olsens agent, Hasan Cetinkaya, siger ikke noget konkret om Crystal Palace, men bekræfter, at der er konkret interesse fra Premier League.

Lige nu er der dog ikke noget på trapperne. Robin Olsen var torsdag med i FC Københavns testkamp mod Vejle Boldklub, og i dag rejser målmanden med resten af holdkammeraterne til Dubai på træningslejr.

- Jeg har ikke hørt noget. Vi har ikke fået noget bud på ham, siger FCK-manager Ståle Solbakken.

Regner du med at beholde ham til sommer?

- Ja, det har været planen hele vejen. Men kommer der nogle med 200 millioner, så ser vi på det.

Aktuelt er der dog tre spillere, der er på vej væk fra FC København. Det er Danny Amankwaa, Youssef Toutouh og Martin Pusic, der alle bliver hjemme fra træningslejren i Dubai - det kan du læse mere om her.

Tre FCK'ere efterladt af Ståle: De skal finde ny klub

Karrieren forbi for FCK'er: 'Jeg er langt fra niveauet'

Dommen klar: FCK-boss blev fyret

40 minutter om FCK: Hvor dybt stikker krisen?