Medie: Tæt på FCK

En angriber med over 150 kampe i Serie A meldes på vej til FC København

Khouma Babacar er en herre med fine Serie A-meritter på sit cv. Her tørner han ud for Fiorentina. Foto: Fabrizio Giovannozzi/AP/Ritzau Scanpix
Khouma Babacar er en herre med fine Serie A-meritter på sit cv. Her tørner han ud for Fiorentina. Foto: Fabrizio Giovannozzi/AP/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

FC København kan meget vel være tæt på at præsentere forårets første signing i form af en angriber.

Transferjournalisten Alfredo Pedullà skriver på sin hjemmeside, at Khouma Babacar fra Sassuolo vil lande i København fredag, og at FC København efter alt at dømme er hans næste destination.

28-årige Khouma Babacar gør sig som spidsangriber og har i det seneste halvandet år været udlejet fra Serie A-klubben til Alanyaspor i tyrkisk fodbold, hvor han nåede at score 18 gange på 45 optrædener.

Det er uvist, om han nu er på vej til FC København på en lejeaftale eller en permanent aftale, men han har kontraktudløb i Sassuolo efter denne sæson, så det kunne tyde på et permanent skifte.

Khouma Babacar har tre landskampe for Senegal på cv’et, mens han har spillet 166 kampe i Serie A for Fiorentina og Sassuolo, og her er det blevet til 39 mål. Desuden har han også scoret en del mål i Serie B.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til 'Agenterne'

Randers-klubikon Mads Fenger bestod i 2017 lægetjekket hos Zulte Waregem. Parterne var enige om en fireårig aftale og Fenger blev i sin nye Zulte-trøje fotograferet til offentliggørelsen af transferen.

Under besøget i Belgien skete der dog noget, der fik Fengers agent, Mads Bach Lund, til at ane uråd.

Lyt til 'Agenterne' her eller på din fortrukne podcastplatform.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind