Annonce:
Annonce:

Meldingen til Ståle: Jeg er her endnu!

Kasper Kusk takkede for manager Ståle Solbakkens tillid og blev matchvinder mod Brøndby. Det har dog været småt med starter for den 25-årige nordjyde i denne sæson, og han holder alle muligheder åbne

Kasper Kusk jubler efter målet til 1-0, hvor Gregor Sikosek ikke så særlig godt ud. Foto: Lars Poulsen.
Kasper Kusk jubler efter målet til 1-0, hvor Gregor Sikosek ikke så særlig godt ud. Foto: Lars Poulsen.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Der har været mange dage i Parken, hvor Kasper Kusk har forladt nationalarenaen, uden en journalist har grebet fat i ham. 

Den 25-årige nordjyde er i denne sæson gledet længere og længere ud i den kollektive glemsel, men søndag aften mindede han os alle – inklusive manager Ståle Solbakken – om, at han altså stadig er her.

– Jeg synes, at jeg fik vist, at jeg har min berettigelse på det her FCK-hold. Det har været vigtigt for mig at bevise mig og gøre opmærksom på mig selv. 

– I dag fik jeg bevist, at jeg stadigvæk er her. Jeg kunne ikke have ønsket det bedre, sagde Kasper Kusk, der søndag aften ikke fik lov at snige sig ubemærket ud af Parken.

Han blev midt i 2. halvleg klappet fra banen af tre tribuner på hjemmebanen på Østerbro. Et tak for scoringen, et tak for sejren.

Annonce:

For Kasper Kusk sørgede med sin scoring allerede i 13. minut for, at de nykårede mestre slog Brøndby 1-0 i chanceorgiet i hovedstaden.

Gled forbi på røv og albuer
Det var en Kusk-classic.

Alle, der kender nordjyden, ved, at hans venstre inderside er dødbringende, men Brøndbys slovenske back Gregor Sikosek havde tilsyneladende ikke læst på lektien.

Med en skudfinte fik Kasper Kusk sin direkte modstander til at glide forbi på røv og albuer, og så var ingen i Parken vist for alvor i tvivl om, hvordan det ville ende. 

– Den ovre i lange hjørne har jeg lavet så mange gange, og den plejer at sidde der, sagde Kusk, der lagde bolden ind tæt op ad den ene stolpe uden chance for Frederik Rønnow i Brøndby-målet. 

For Kusk var derbyet en stor chance. For selv om han har fået mange kampe i denne sæson, har de fleste været som indhopper.

Annonce:

Skadede Rasmus Falk og Benjamin Vetrbic har på skift stået foran Kusk i køen til pladsen på Ståles højrekant, men nu peger formpilen igen den rigtige vej for den klejne nordjyde. 

– Jeg synes, at det er gået bedre det sidste stykke tid. De sidste 3-4 kampe er det gået rigtig godt for mig.

– Jeg har fået mere tillid, og jeg synes, at jeg har takket for den tillid.

Holder alle muligheder åbne
Spørgsmålet er så, om manager Ståle Solbakken på lidt længere sigt har tillid til Kusk – og om Kusk har tillid til, at hans evner rækker til at erobre en plads i startopstillingen igen.

Det virker langtfra sikkert, at han fortsætter hos de danske mestre i den kommende sæson. 

– Jeg ved ikke, hvad der skal ske. Der er mange spillere til kanterne herinde, så vi må se, hvad der sker. Det er svært for mig at sige. 

– Jeg må høre klubben, hvilke planer den har. Det er jo ikke kun op til mig. 

– Hvad vil du helst?

Annonce:

– Jeg har det godt her og trives i København. Alle jyderne bor jo herovre… Min kæreste trives også, så jeg kunne sagtens se mig selv være her i længere tid.

– Men vi må se, hvad der sker, sagde Kusk, der med den helgardering holder alle muligheder åbne. 

Kusk er en del af fremtiden
Det samme gør manager Ståle Solbakken.

– Jeg planlægger med ham, indtil noget andet sker. Jeg er sikker på, at Kasper gerne ville have spillet flere kampe fra start, end han har gjort i denne sæson.

– Men det er op til ham selv – og det ved han, sagde Solbakken, der belønnede kantspilleren efter et godt indhop mod FC Nordsjælland i sidste runde i Farum Park. 

– Det passer os fint, at han kan bidrage nu. Så skal vi bare finde de rette kampe. I dag var lidt en Kusk-kamp, og han klarede det fint. 

– Når han får sådan en chance, er han den sikreste i landet. Hans inderside i det lange hjørne er bombesikker. 

Annonce:

Nu er Brøndbys Sikosek i hvert fald advaret, hvis Kasper Kusk også skulle få lov at spille pokalfinalen Kristi himmelfartsdag...

Derby med knald på: FCK sejrede i festligt chanceorgie

Han dumpede i derby - Kusk ramte toppen

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: