Annonce:
Annonce:

Modsiger eksperter efter kupforsøg: 'FCK-stjernens attitude er pissefed'

Den tidligere målmager Rajko Lekic hylder Federico Santander for hans 'kupforsøg' mod holdkammeraten Verbic. Danske angribere kunne lære noget af attituden

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Federico Santander forsøgte søndag aften at 'stjæle' rollen som straffesparksskytte fra Benjamin Verbic i FCK's 1-1 kamp mod FC Nordsjælland.

Verbic holdt dog fast i bolden og satte føringsmålet ind til stor jubel for FCK'erne - bortset fra Santander, der luskede hjem mod egen banehalvdel uden at tage del i fejringen.

Se straffesparksepisoden øverst i artiklen.

FCK-manager Ståle Solbakken roste efter kampen sin angriber for 'latino-attituden', men paraguayanerens opførsel bragte sindene i kog hos mange fans og eksperter, der var af den holdning, at Santander aldrig skulle have forstyrret Verbic i sin aktion - og derudover burde have jublet over føringsmålet som en del af holdet.

Men den tidligere Superliga-bomber Rajko Lekic kommer FCK-angriberen til undsætning. Lekic, der flittigt fik netmaskerne til at blafre i både Superligaen og 1. division, roser Santander for sin målsult.

Annonce:

- Jeg synes, hans attitude er pisse fed. Som angriber lever du af at score mål, og Santander kunne have sat rekord ved at score i seks FCK-kampe i træk. I min verden skal han da gøre alt for at tage straffesparket og komme frem i verden, siger Rajko Lekic og fortsætter:

- Santanders eneste fejl er, at han ikke når at tage bolden før Verbic. Jeg havde skyndt mig at tage bolden og insisteret på, jeg havde sparket den ind. Det havde en type som Martin Pusic også, og det er jeg helt pjattet med, for det skal ligge i angriberens DNA, siger Rajko Lekic.

Ståle Solbakken om Santanders opførsel:

Den tidligere Herfølge, Esbjerg og Silkeborg-målmager erkender, at Federico Santanders ageren efter FCK's scoring ser 'uheldig' ud, men Lekic kender den følelse, som Santander gik rundt med på banen:

Annonce:

- En angriber skal være egoistisk, og sådan ser han også ud, da Verbic så scorer. Men jeg er 100 procent sikker på, han er glad på holdets vegne, men det gør bare ondt på ham, at det ikke er ham, der har sendt FCK i front. For det er en fedeste følelse for en angriber - at score mål og endda nok til at blive rekordsættende, siger Rajko Lekic, der mener, at mange danske angribere kunne lære noget af Santanders ærgerrighed:

- Der mangler typer som ham i dansk fodbold. Pusic var der heller ikke plads til. I Danmark er vi for fine og søde ved hinanden. Bare se på typer som Suarez og Diego Costa, der bliver svinet til næsten hver weekend, men de er notoriske målscorere, og dem skriger vi jo på i dansk fodbold, siger Rajko Lekic.

Straffes Santander efter svinestreger? Her er svaret fra DBU

Ståle roser Santander: Han er bare latino

Mopset FCK-stjerne laver en 'Ronaldo': Nægter at juble med holdkammerat

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: