Mussis lykkelig for at slippe væk fra FCK og Europa

Franco Mussis er tilbage i Argentina, og han er lykkelig for kontrakten med San Lorenzo.

Franco Mussis' forsøg på at indtage Europa gik nogenlunde lige så dårligt som Anette Vilhelmsens forsøg på at samle SF, og derfor er midtbanespilleren nu tilbage i Argentina, hvor han har skrevet en fire-årig kontrakt med San Lorenzo.

Her kan han se tilbage på nærmest katastrofale ophold i FC København og Genoa.

Det vælger Franco Mussis dog ikke at gøre. Han ser i stedet fremad og glæder sig til opholdet i San Lorenzo, hvor han er utrolig glad for at have skrevet kontrakt.

Franco Mussis formåede at score i en træningskamp mod Horsens - men derefter viste han intet af værdi. Hverken i FCK eller i Genoa. (Foto: Jakob Jørgensen) FC København FCK sælger argentinsk flop til storklub

- Jeg er meget, meget glad, og jeg har en stor lyst til at spille fodbold. Jeg er glad for at være i San Lorenzo, som er en stor klub. Jeg håber at kunne bidrage med en masse ting, være et stort aktiv for træneren og hjælpe mine holdkammerater. Jeg håber, vi sammen kan blive ved med at opnå store ting, siger Franco Mussis til San Lorenzos hjemmeside og fortsætter:

'Min drøm at vende hjem'
- Klubben har længe vist interesse for mig, og det var meget motiverende for mig. Alle parter kunne blive enige om denne transfer, og det er jeg glad for. Det var min drøm at vende hjem og tage et nyt skridt i min karriere.

Ståle Solbakken sætter sig gerne ned og snakker med William Kvist, hvis Wigan-spilleren vil hjem. (Foto: Lars Poulsen) FC København Ståle efter spillersalg: Kvist kan bare komme

Pione Sisto og resten af FC Midtjylland-spillerne testes i en såkaldt max-test, hvor tempoet efter opvarmning på løbebånd gradvist øges minut for minut (Foto: Anita Graversen) FC Midtjylland FCM-fænomenet fik tæsk i vintertest

- Jeg er en spiller, der kan lide at have bolden. Jeg tilbyder mig hele tiden og gemmer mig aldrig. Jeg er villig til at dø for trøjen, og jeg går aldrig på kompromis med noget. Forhåbentlig får San Lorenzo den bedste Franco Mussis at se, slutter den tidligere FCK-spiller.

FC København modtog angiveligt et sted imellem 12 og 13 millioner kroner for det argentinske flop.

0 kommentarer
Vis kommentarer