Mystisk besked fra Ståle: - Der kommer en vældig kedelig nyhed

Ståle Solbakken forberedte pressen på dårlige nyheder fra FCK-lejren efter sejren over AGF

FC København har haft en forfærdelig sæson, der dog trods alt blev reddet en anelse med sejren over AGF fredag aften.

Ståle Solbakken smilede over, at Europa League-kvalifikationen blev sikret på sæsonens sidste dag, men så blev den norske manager alvorlig. 

For der er dårligt nyt på vej til FCK-tilhængerne.

- Jeg tror, at der i løbet af tre-fire dage kommer en vældig kedelig nyhed i forhold til noget spillerhalløj i FCK, så må vi håbe, at vi også kan præsentere nogle positive nyheder, sagde en kryptisk FCK-manager, der ikke ville uddybe, hvad den kedelige nyhed helt konkret bestod i:

- Jeg kan ikke sige mere. Jeg siger det nu, så det ikke er noget, der kommer som en bombe. Vi har haft vældig meget at kæmpe med uden for banen, som ikke er kommet frem, men nok kommer frem, lyder den mystiske meddelelse fra FC Københavns manager.

Og til Ekstra Bladets spørgsmål om, hvor meget der skal ske med FCK-truppen efter den skuffende sæson lød svaret:

- Der skal ikke ske så meget, men der skal ske noget på grund af nogle omstændigheder, som er sket. Noget, som vi ikke helt er herre over. 

- Det er en kedelig nyhed for FCK, sagde Ståle Solbakken og afviste med et smil, at det var, at anfører og klubkamp-rekordholder William Kvist stopper i klubben.

Ståle Solbakken var noget kryptisk efter sejren over AGF. Foto: Philip Davali
Ståle Solbakken var noget kryptisk efter sejren over AGF. Foto: Philip Davali
 

  - Jeg er købt ind til at være øverst og gøre en forskel. Det, tror jeg, at mine medspillere ved, og jeg forsøger at få det til at skinne igennem, siger Viktor Fischer, der onsdag blev matchvinder mod AaB. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Konge af København: 'Jeg ser jo også mig selv øverst i hierarkiet'

Bubacarr Sanneh tiljubles af Erik Sviatchenko efter den utrolige vigtige scoringen på Brøndby stadion i mandags. Sport og Spil Pris-eksplosion: Købt for halvanden million i vinter – nu koster han 50!

Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix. Sport og Spil Derfor gik det galt for Brøndby

207 kommentarer
Vis kommentarer