N'Doye angriber tidligere FCK-boss: - Han sagde dårlige ting

Dame N'Doye har haft det godt i FC København undtagen i den måneds tid, hvor Ariël Jacobs var cheftræner. Ham kunne angriberen ikke arbejde sammen med

Dame N'Doye viser prøver på en af sine spidskompetencer, nemlig hovedspillet. Foto: Jens Dresling
Dame N'Doye viser prøver på en af sine spidskompetencer, nemlig hovedspillet. Foto: Jens Dresling
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Dame N'Doye vendte forud for denne sæson tilbage til FC København efter seks år væk fra den danske hovedstadsklub, og senegaleseren har aldrig lagt skjul på, at gensynet med Ståle Solbakken vægtede meget højt i overvejelserne.

33-årige N'Doye udviklede sig til Superligaens med afstand bedste angriber under nordmandens ledelse for en god håndfuld år siden.

Inden Dame N'Doye forlod FCK i 2012, nåede han en kort periode med belgiske Ariël Jacobs som cheftræner, og han var bestemt ikke senegalesernes kop the.

Angriberen beskriver en helt anden hverdag end under Ståle Solbakken.

N'Doye udligner til 1-1 mod AaB i københavnernes sidste kamp. Foto: 14712093
N'Doye udligner til 1-1 mod AaB i københavnernes sidste kamp. Foto: 14712093
 

- Jeg forstod virkelig ikke den træner. Jeg vidste ikke, hvad han ville, og hvorfor han var så sur, hvorfor han ville bryde mig ned. For jeg gjorde ham ikke noget, og jeg var ikke ude på at ødelægge holdet.

Jeg arbejdede alt det, jeg skulle, og før jeg rejste videre, sagde jeg også til ham, at jeg var klar til at spille, hvis han ville bruge mig, siger Dame N'Doye i et stort interview med Tipsbladet og fortsætter:

- Jeg giver alt for FCK. Det handler ikke om ham eller Ståle eller noget. Det handler om trøjen. Vi kæmper ikke for én person, vi kæmper for FC København. Og så kæmper vi for det samme sammen. Så jeg forstod ikke, hvad han mente, og hvad han ville. At han sagde dårlige ting om mig.

- Jeg har aldrig gjort noget forkert her i FCK. Jeg vil da ikke gøre alt, hvad jeg kan i tre år, og så ikke gøre det samme i en måned under ham, og så slå alt ihjel.

- Jeg ville aldrig udvise manglende respekt for ham. Aldrig. Jeg respekterer alle, for jeg vil også gerne have, at jeg bliver respekteret. Hvis man ikke har respekt for hinanden, kan man ikke kommunikere.

- Så jeg giver altid respekt til alle, unge og gamle, store og små. For med respekt kan man kommunikere, og man kan bygge noget sammen. Man hjælper hinanden. Så jeg forstod ham slet ikke.

Du kan læse hele det store interview med Dame N'Doye i Tipsbladet, som er på gaden fredag. Husk, du får Tipsbladet gratis med, hvis du køber Ekstra Bladet om fredagen.

Her fortæller FCK-angriberen blandt andet om sommerens klubskifte, minderne fra sit første ophold og tankerne om den nuværende kontrakt, der udløber om godt et halvt år.

Hårde ord mod Bendtner efter voldsdom: Han forstår ikke alvoren
Superliga-profil skifter navn - det skal han hedde

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind