Nicklas Bendtner: Det er en helt særlig chance

Nicklas Bendtner kalder skiftet hjem til København for en særlig chance, som han vil gribe i løbet af de fire måneder, han har fået kontrakt på

I Ekstra Bladets transferdækning var det noget af en bombe, der ramte studiet, da transferen blev offentliggjort. Hør eksperternes reaktion her.
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

En transferbombe af de helt store ramte den hjemlige Superliga-andedam kort ført det danske transfervindue lukkede i mandag aften.

Nicklas Bendtner skal de næste fire måneder tørne ud for FC København.

Bendtner skifter til FCK

Nicklas Bendtner har aldrig spillet i Superligaen, men vender alligevel hjem i både fodboldmæssig og geografisk forstand. Han har en fortid i FCK og KB's ungdomsafdeling.

- Da jeg var 16 og drog hjemmefra, var der meget, jeg ikke vidste noget om. Men jeg vidste i hvert fald, at jeg gerne ville vende tilbage til K.B. og FCK en skønne dag, skriver Nicklas Bendtner om skiftet på sin Instagram-profil.

Han tilføjer:

- 15 år senere kan jeg ærligt sige, at det føles endnu større, end jeg har drømt om. Jeg ved, at det er en helt særlig chance, og jeg vil gøre alt i min magt for at gribe den de næste fire måneder.

Bendtner har siden marts 2017 været på kontrakt i norske Rosenborg, som han dog ikke har været i kamp for siden marts.

- Det var ikke med min gode vilje, at jeg lå stille over sommeren. Men pausen har i det mindste gjort mig klogere på, hvor jeg står i min karriere. Jeg er overhovedet ikke træt af fodbold. Jeg er sulten og motiveret som aldrig før, skriver Bendtner.

FC København træner med Nicklas Bendtner i truppen klokken 10.30 onsdag - og holder senere pressemøde.

Indtil da er al kommunikation foregået via de sociale medier.

Det var således på FCK's Instagram-konto, man kunne se den lille gimmick, hvor angriberen blokerede FC Midtjylland. Det muntre indslag, der nok skal opfattes som et forsøg på at drille rivalerne lidt, efter midtjyderne i løbet af mandagen var begyndt at følge ham på de sociale medier.

Real dropper Eriksen-skift

Transferbrag: Nu er han landet

AGF henter Jovanovic tilbage på kort lejeaftale

FCK-stjerne skifter til italiensk traditionsklub

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+