Nicolai Jørgensen: Jeg er for stor til kanten

FCK-matchvinderen er enig med Ståle i, at ikke alt fungerede på banen trods de to scoringer

Han satte mange fødder rigtigt.

Scorede på hovedstød og var stensikker fra 11 meterpletten, men det er ikke nødvendigvis nok at gøre sig selv til dobbelt målscorer og FCK-matchvinder, når man vil imponere Ståle Solbakken.

Det fastslog den norske manager, da han efter 2-0-sejren over FC Nordsjælland hurtigt kunne pege på matchvinderens mindre gode indslag i kampen.

- Nicolai spiller en blandet kamp. Han scorede to mål, men det var lidt op og ned, og jeg håber, vi får bedre præstationer at se fra hans side i den resterende del af sæsonen, sagde Solbakken, der specifikt pegede på Jørgensens manglende evne til at holde fast på bolden i FCK's offensiv.

- Han havde for mange boldtab, men når det er sagt, er der ikke mange i ligaen, der vil kunne score den slags mål, som da han bragte os på 1-0, sagde nordmanden.

Se også: FCN: Tyndt straffe til FCK

Målet var en ren perle, hvor Parkens nye assistkonge nummer et, Ludwig Augustinsson, høvlede et indlæg direkte ind i panden på Nicolai Jørgensen, der sendte bolden direkte op i målhjørnet bag en prisgivet David Jensen.

Savner angriber-vilje
Spørgsmålet er så bare, om Nicolai Jørgensen kan være den Andreas Cornelius-afløser, som FCK'erne håber på.

Ifølge Ståle Solbakken er Jørgensen ikke en klassisk angriber - fordi han ikke har sulten efter udelukkende at stå omkring kanten af det lille felt og vente på bolden.

- Han har ikke samme vilje til at være i feltet som Andreas Cornelius, fastslår FCK-manageren.

Se også: Rasende Brøndby-keeper: Vi var arrogante

Se også: Eriksen slog rekord med frisparks-kasse

Nicolai Jørgensen erkender, at han lige for tiden er inde i en fase, hvor han skal definere sin helt egen fremtidige rolle som fodboldspiller.

- Jeg har snakket med Ståle om, at vi skulle finde frem til min optimale plads, og det er ikke på kanten.

- Jeg skal være enten frontangriber eller hængende angriber, for rent kropsligt er jeg blevet for stor til kanten, siger Nicolai Jørgensen, der i øvrigt er enig med sin manager i, at ikke alt fungerede på banen trods de to scoringer mod FC Nordsjælland.

- Det var ikke min bedste kamp trods de to mål - lad os bare blive enige om det.

Stephan Andersen tæt på brøler

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere