Nordstrand gjorde det igen! Ny saksesparksperle mod FCK

Den indskiftede AGF-angriber sørgede med en smuk saksesparksscoring for, at oprykkeren fik point i Parken

Morten Nordstrand blev den helt store helt for AGF, da han lavede årets mål mod FCK. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Morten Nordstrand blev den helt store helt for AGF, da han lavede årets mål mod FCK. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

PARKEN (Ekstra Bladet): Der er bare noget med Morten Nordstrand og saksespark!

Den tidligere Superliga-topscorer scorer ikke så mange mål mere, men hold da op, hvor scorer han nogle mindeværdige af slagsen.

For to år siden scorede han et fantastisk saksesparksmål for FC Nordsjælland mod FCK. Det husker vi vist alle. Søndag aften scorede han så et næsten lige så smukt af slagsen i AGF-trøjen.

Det faldt i næstsidste minut og sikrede oprykkeren et overraskende, men ikke ufortjent point i Parken, hvor FCK slappede lidt for meget af til sidst og ikke var skarpe nok i sine gode perioder og derfor måtte nøjes med 2-2.

Du kan se målet fra for to år siden her:

Dermed har FC Midtjylland yderligere mulighed for at trække fra i toppen, når det senere søndag gælder Esbjerg på udebane.

FC København havde fra start bolden det meste af tiden, men sled med at skabe chancer, og meget symptomatisk skulle der da også en dødbold til at få jubelbrølet frem i Parken.

Midt i 1. halvleg begik Jens Jønsson frispark på Nicolai Jørgensen lige uden for AGF-feltet, og svenske Ludwig Augustinsson krøllede med sin delikate venstrefod smukt bolden over muren og ind bag Steffen Rasmussen i AGF-buret.

Det var tæt på 2-0 kort efter, men i sidste øjeblik fik Alexander Juel Andersen kastet sig ned og blokeret Nicolai Jørgensens afslutning.

Gæsterne fra AGF var meget sjældne gæster på FCK’s banehalvdel, men efter 35 minutter fik Mate Vatsadze pludselig chancen, da han snød offside-fælden.

Se også: Ståle har opskriften: Han erstatter Verbic

FCK-keeper Stephan Andersen kom noget langsomt ud, men georgieren kiksede sit lob. Så skulle man tro, at FCK var advaret om, at det så enkelt blev det heller ikke. Men nej.

Et par minutter senere trampede højrebacken Alexander Juel Andersen sig forbløffende nemt igennem FC Københavns midtbane og forsvar, og alene med en anden Andersen svigtede han ikke.

FC Københavns Federico Santander kunne og burde have bragt FCK på 2-1 i 2. halvlegs første minut, men den dyre mand fra Paraguay sparkede relativ fri position lige på fremstormende Steffen Rasmussen.

Santander tog revanche kort efter, da han serverede en sukkerbold til Nicolai Jørgensen, men angrebskollegaen helkiksede sin afslutning fra kanten af feltet.

Hjemmeholdet fik sat oprykkeren under et massivt pres, og som en naturlig konsekvens af det tordnede anfører Thomas Delaney i 54. minut bolden i mål, efter et indlæg var blevet forlænget til bagerste stolpe.

Se også: Ny FCK-profil scannet: Så lang tid er han ude

Foran 2-1 tog presset noget af, men Federico Santander var dog i et par situationer tæt på at komme på måltavlen, men har fortsat første Superliga-mål til gode.

AGF bed fra sig flere gange i slutfasen. Kim Aabech sparkede således snert forbi mål med ti minutter igen, og et lettelsens suk gik gennem den københavnske aftenluft.

Det blev afløst af gisp otte minutter senere, da indskiftede Morten Nordstrand steg til vejrs og med et perfekt saksespark sørgede for et seværdigt punktum. Og endnu flere panderynker hos sin tidligere klubs frustrerede tilhængere...

1 af 2 AGF'erne leverede varen, da Morten Nordstrand saksesparkede det ene point hjem til Aarhus. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 2 Morten Nordstrand blev den helt store helt for AGF, da han lavede årets mål mod FCK. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
89 kommentarer
Vis kommentarer