Norsk stortalent besøger FCK

18-årig nordmand har trænet med FC Københavns ungdomshold, men indtil videre er der ikke snak om en transfer

Ståle Solbakken har kig på nordiske talenter, blandt andre en 18-årig nordmand. (Foto: Jens Dresling)
Ståle Solbakken har kig på nordiske talenter, blandt andre en 18-årig nordmand. (Foto: Jens Dresling)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

FC København arbejder hele tiden på at styrke klubbens talenthold, så førsteholdet står stærkt i fremtiden. Klubben er således ikke kun opmærksom på danske talenter, men også i udlandet spejder man efter fremtidens stjerner. Tidligere er islandske Kristian Finnbogasson skiftet til klubbens U/19-hold, og nu er et nyt skandinavisk talent tilsyneladende i kikkerten.

Der er tale om den 18-årige norske angriber Marius Wichne. Han har for nylig været på et ugelangt ophold i FC København, hvor han trænede med klubbens U/19-hold og så forholdene an i klubben. Det skriver det norske medie Adresseavisen.

Marius Wichnes rådgiver Stig Lillejord er en god bekendt af dansk fodbold og har tidligere hjulpet mange norske spillere til Danmark. Han fremhæver, at opholdet i FC København var tilfredsstillende for Marius Wichne.

Her er FCK's fødselsdagshilsen til Brøndby: Gid I rykker ned

- Han fik set, hvordan træningshverdagen er i en stor klub som FC København, og efter det jeg har fået at vide, gjorde han et ok indtryk dernede. Men der er ikke nogen diskutioner om et klubskifte dertil, siger Stig Lillejord ifølge det norske medie.

18-årige Marius Wichne er angriber og spiller til daglig i den norske 2. divisionsklub Fana IL, men han er også en del af det norske U/18-landshold.

FC København har tidligere holdt øje med norske stortalenter. I foråret 2013 var 16-årigeJulian Kristoffersen på besøg i klubben, mens midtbanemandenVajebah Sakor var et tema i efteråret 2013.

FCK pisket til sejr over FCM

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+