Norsk træner kritiserer FCK: Træner kun en time om dagen

Vålerengas cheftræner Kjetil Rekdal mener, at spillerne i FC København bruger alt for lidt tid på træningsbanen

De træner for lidt i FCK, mener Vålerengas træner, der har fået FCK-floppet Christian Grindheim til at blomstre op. (Foto: Jens Dresling)
De træner for lidt i FCK, mener Vålerengas træner, der har fået FCK-floppet Christian Grindheim til at blomstre op. (Foto: Jens Dresling)
Kan du huske Christian Grindheim? Ham nordmanden med dobbelthagen, der blev hentet til FC København fra Heerenveen i 2011 som afløser for William Kvist og var et gedigent flop i den danske hovedstad. Han er lige nu et kæmpe hit i Norge, hvor han viser storform for Vålerenga.

 

Se også: BIF-træner svarer Ståle igen: Du skulle have været greenkeeper

I mandags åbnede Vålerenga Tippeligaen med en 3-1-sejr over Strømsgodset, og det var med Christian Grindheim som banens bedste spiller. Midtbanespilleren scorede blandt andet direkte på frispark.- Christian har været outstandig hele vinteren, siger Vålerenga-træner Kjetil Rekdal til Dagbladet.

Outstandig var imidlertid ikke et ord, man kunne sætte på Christian Grindheim, da han var i FC København, men det skyldtes blandt andet en lidt mere løs tilgang til træningen, fastslår Kjetil Rekdal.

- Christian har trænet mere, tror jeg. Han bliver sur, når jeg siger det her, men han kom fra Holland og Danmark, hvor tempoet i kampene måske er mere behagelig, og hvor de kun træner en time om dagen. Nu er han kommet til en bulldozerliga som den norske, hvor det går op og ned hele tiden. Nu er han på det niveau, hvor jeg vil have ham, lyder det.

Vålerenga lejede Christian Grindheim i FC København i januar 2013 og udnyttede seks måneder senere en købsoption på midtbanespilleren.

55 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere