Nu er Brøndbys FCK-billetter gratis

FC København inviterer samarbejdspartnere- og klubber til søndagens derby for at fylde tribunen, hvor Brøndbys fans skulle have siddet

Der er solgt mere end 30.000 billetter til derbyet søndag. Der forventes ikke en eneste Brøndby-fan. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Der er solgt mere end 30.000 billetter til derbyet søndag. Der forventes ikke en eneste Brøndby-fan. (Arkivfoto: Jens Dresling)

Brøndby IF har valgt at frasige sig retten til 1.400 billetter til søndagens derby mod FC København i Telia Parken som følge af uoverensstemmelser klubberne imellem i forhold til forholdene for Brøndbys fans.

Brøndby har derfor returneret de 1.400 billetter til FC København, der ikke ønsker at endetribunen, der oprindeligt var tiltænkt Brøndbys fans skal stå tom.

Derfor har FC København nu inviteret samarbejdspartnere- og klubber til gratis fodbold søndag.

- Vi har nu den fornøjelse at invitere dig som medlem af en af vores samarbejdsklubber og tre familiemedlemmer eller venner til den største kamp herhjemme; nemlig derbyet mod Brøndby på søndag kl. 18.00.

- Brøndby IF har som bekendt i dag meldt ud, at de ikke ønsker et udebaneafsnit; derfor er sikkerheden helt i top, og det vil være trygt og sikkert at overvære kampen på stadion, lyder det blandt andet i invitationen til samarbejdsklubberne.

Også sponsorer og samarbejdspartnere har modtaget lignende invitation.

I invitationerne gøres der opmærksom på, at billetterne er forbeholdt tilhængere af FC København og at alle med tilknytning til Brøndby i form af beklædning og adfærd vil blive bortvist af sikkerhedsmæssige årsager.

21 kommentarer
Vis kommentarer