Nu skyder FCK guldet ind med et brag: Hvem er Agger?

Flere tusinde FCK-fans er søndag eftermiddag samlet på Rådhuspladsen, hvor de fejrer det danske mesterskab

(Foto: Emil Ingvorsen)
(Foto: Emil Ingvorsen)

FCK er danske mestre 2015/2016!

Det har været sikkert siden 16. maj, hvor de ikke længere kunne hentes af forfølgerne fra Sønderjyske og FC Midtjylland.

Men FCK-fansene forpasser en eneste mulighed for at lade euforien få frit løb.

Derfor var der søndag eftermiddag samlet mere end 1000 fans på Rådhuspladsen, hvor de var samlet om godt med kolde øl, inden det står på den afsluttende superliga-kamp i Parken mod AGF,

Til dagen havde flere fans iført sig en t-shirt med romertallene XI, der viser, at det er klubbens 11. mesterskab i historien, og der var taget godt med kanonslag og fyrværkeri med til Rådhuspladsen, som en gang imellem brød det ellers fredelige lydbillede.

De festglade københavnske fans havde dog kun latter til overs for, at ærkerivalerne fra Brøndby næste år skal undvære en af deres allerstørste profiler, Daniel Agger, der netop har meddelt, at han forlader den københavnske vestegn.

- Hvem er Agger?, griner FCK-fanen Michael Vendelbo, mens han tager en tår af sin Carlsberg.

- Det betyder ikke så meget. Han er jo skadet alligevel hele tiden, siger han.

Også en anden af FCK-tilhængerne fandt Ekstra Bladets spørgsmål om, han var glad for, at ærkerivalerne mister en af deres bedste spillere, meget morsomt.

- Burde han ikke bare gå på pension og passe sit kloakfirma. Hans krop kan ikke klare at spille fodbold længere, siger FCK-fanen Christian.

31 kommentarer
Vis kommentarer