Annonce:
Annonce:

Ny Derby-aftale på plads: Flere udefans til storkampe

Der bliver flere pladser for udebanefansene i de indbyrdes opgør i den kommende sæson

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Der har været stort ståhej omkring forholdene for udebanefans i Superligaen, men nu tages der et afgørende skridt mellem Danmarks to største klubber. De er nemlig nået til enighed om en ny aftale, hvor begge klubber giver plads til flere udebanefans i den kommende sæson.

Det betyder, at der bliver 2500 billetter til Brøndbys fans i et nyt afsnit på D-tribunen i Telia Parken, mens F.C. København får 2100 billetter til kampene på Brøndby Stadion, hvor udebaneafsnittet skal tilpasses.

- Der skal herfra lyde en stor anerkendelse af begge fangrupper, der har arbejdet hårdt og fordomsfrit for at nå en aftale, som begge parter er tilfredse med.

Annonce:

- Vi er glade for, at den her langsigtede aftale for de ekstraordinære kampe kommer fra fansenes side. Vi har nu fået skabt et godt fundament for Derby-kampene fremover, så de fortsat vil være de største og mest spektakulære i Norden. Vi glæder os over aftalen og ser meget frem til de kommende Derby-kampe, siger direktør i F.C. København, Anders Hørsholt.

Også hos Brøndby vækker aftalen glæde.

- Det er glædeligt, at der er fundet en løsning, som alle parter kan acceptere. Det har hele tiden været ambitionen at skabe rimelige vilkår på tribunerne, så vi sammen kan skabe den bedst mulige ramme om Nordens største Derby.

- Nu ser vi frem til Derbyet herude på næste mandag, hvor vi allerede nu kan mærke en voldsom interesse i vores billetsalg, og vi håber derfor på et fyldt Brøndby Stadion, siger administrerende direktør i Brøndby IF, Jesper Jørgensen.

Begge parter tilskriver fankoordinatorerne en stor del af æren for, at aftalen er faldet på plads.

Der skal dog laves en smule om på udebaneafsnittene for, at de fysiske rammer er i orden og de sikkerhedsmæssige aspekter er i top. Derfor bliver aftalen først effektueret fra næste sæson. 

Derudover nævnes det, at der blandt andet vil blive lavet bedre adgangsforhold samt forbedringer af boderne.

Brøndby er forvandlet: Sådan har vi skabt vinderkultur

Superligaen penge-amok: Har fået fire milliarder kr.

FCK-boykottet er total: Udefans nægter fortsat Parken

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: